iOS 14 ile birlikte eski bir YouTube sorunu çözülebilir

0
434 Okunma
YouTube videolarını arka planda oynatma-01

Apple’ın WWDC 2020 etkinliğinde ortaya çıkan yeni iOS 14 ile birlikte her geçen gün yeni özelliklerin de keşfedildiği görülüyor.  iOS 14 betasının da yayımlanmasıyla birlikte kararlı olmasa da iPhone kullanıcıları bu sürümü deneyebiliyor. Şimdi ise kullanıcıların YouTube kullanırken yaşadıkları bir sorun iOS 14 ile çözülüyor olabilir. YouTube videolarını arka planda oynatma hakkında ortaya çıkan yeni detaylar heyecanlandırıyor.

YouTube videolarını arka planda oynatma, premium olmaktan çıkıyor olabilir mi?

YouTube Music ile birlikte kullanıcıları için arka planda oynatma özelliğini sunuyor ancak bu özellik yalnızca premium olan kullanıcılar için sunuluyor. Ortaya çıkan iOS 14 özelliği ile birlikte gelecek ve uzun bir süredir Android kullanıcılarında olan widget’lar YouTube sorununu çözebilir gibi duruyor. Yani iOS 14’ün bu sonbaharda gelmesiyle birlikte widget’e eklenecek YouTube uygulaması arkada çalışabilecek.

Söz konusu özelliği Matt Navarra Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Bu aslında aklımıza şu anda WhatsApp’ta daha kısıtlı bir versiyonu olan uygulamayı açmadan önizlemede videoyu oynatmaya benziyor olsa da genel anlamda ayrılıyor.

Apple’dan sosyal mesafeye uygun grup selfie’leri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz