Apple ıPad Pro yolda!

0
240 Okunma
Apple iPad Pro

Merakla beklenen yeni Apple iPad Pro modelleri için heyecan dorukta! 2018’den bu yana cihazlara yapılan en büyük güncelleme olarak nitelendirilen bu yeni iPad Pro’ların piyasaya ne zaman sürüleceği konusundaki merak da bir o kadar artıyor. İşte bu yenilik hakkındaki detaylar…

Apple iPad Pro ne zaman piyasaya sürülecek?

Duyumlara göre yeni iPad Pro’nun Mart sonu veya Nisan ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu bilgiyle beraber, iPad Pro’nun donanımına yönelik çizelge, iPadOS 17.4’ün yeni bir sürümüyle ilişkili olduğu belirtildi.

Apple iPad Pro

Yapılan tahminlere göre, yeni iPad Pro’nun M3 MacBook Air’den sonra piyasaya sürüleceği veya en erken Mart sonu civarında geleceği belirtilmişti. Ancak, iPad Pro için özel olarak tasarlanan yeni yazılımın – iPadOS 17.4’ün güncellenmiş modeller için bir sürümü – Mart sonuna kadar, hatta Nisan’a kadar tamamlanmayabileceği belirtiliyor.

İşletim sistemi tamamlandıktan sonra, Apple’ın bunu yeni donanıma yüklemek üzere fabrikalara göndermesi gerekecek. Bu süreç birkaç hafta sürebilir ve muhtemelen önümüzdeki aya kadar uzanabilir. Yeni Apple iPad Pro modellerinin Nisan ayında gönderilmeye başlanacağı belirtiliyor.

Gelecek olan bu cihazın özellikleri

11 inçlik iPad Pro’nun üretimi 12.9 inçlik modelin gerisinde kalıyor. Yeni iPad Pro’lar OLED ekranlara, önemli ölçüde daha ince bir tasarıma, M3 çip ile yükseltilmiş performansa, yeni bir Magic Keyboard, Apple Pencil aksesuarlarına ve daha fazlasına sahip olacak. OLED iPad Pro modelleri için 4 TB depolama alanı sunulması bekleniyor. Cihazların RAM’leri ise depolama kapasitesine göre değişiyor.

Bununlar beraber; 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama alanına sahip iPad Pro modelleri 8 GB RAM ile geliyorken, 1TB ve 2 TB depolama alanına sahip iPad Pro modelleri ise 16 GB RAM ile geliyor. Kamera tarafında ise iPhone 14 modelleriyle beraber tanıtılmaya başlanan otomatik odaklanma sağlayan 12 megapiksellik ön kamera kullanılması bekleniyor.

Apple iPad Pro

Son olarak, bu hafta yeni iPad Pro’nun ne zaman geleceğine dair daha fazla söylenti ortaya çıkmış durumda. Duyumlara göre, Apple’ın 26 Mart’ta iPad ile ilgili bir duyuru yapacağı iddia ediliyor. Ayrıca, Amazon’da yeni iPad Pro modelleri için 26 Mart’ta bir lansman tarihi öneren üçüncü taraf kılıf ve aksesuarların yayına girdiği gözlendi.

Tüm bu gelişmelerle beraber net olan bir şey var ki: Yeni iPad Pro’lar geliyor ve çok yakında! iPad hayranları biraz daha sabretmek zorunda kalabilirler, ancak tüm işaretler önümüzdeki birkaç hafta içinde piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Siz bu gelişmeyle ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

İlginizi çekecek bir diğer haberimiz:

Huawei’nin uygun fiyatlı telefonu Nova 12S’in özellikleri sızdırıldı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz