Apple, iPhone 15 için 10 Renkli Yeni ‘FineWoven’ Kılıflarını Piyasaya Sürecek

0
546 Okunma

Apple’ın iPhone 15 serisinin Eylül ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve yeni raporlar, şirketin yeni telefonlara eşlik edecek yeni bir “FineWoven” kılıf serisini piyasaya süreceğini gösteriyor. Kılıfların deri kılıfların yerini alacağı ve yeni manyetik Apple Watch bandıyla eşleşeceği söyleniyor. On farklı renkte sunulması bekleniyor.

iPhone 15 FineWoven kılıfları nasıl olacak?

Sızıntıyı yapan Kosutami , yeni “FineWoven” kılıf serisinin muhtemelen Siyah, Dut, Taupe, Evergreen, Pasifik Mavisi, Morsalkım, Antik Beyaz, Tereyağı Sarısı, Turuncu ve Pembe renklerinde satışa sunulacağını bildirdi.

apple-iphone-15-icin-10-renkli-yeni-finewoven-kiliflarini-piyasaya-surecek-1

Kasaların, internette dolaşan sızdırılmış resimlerin çoğunda görüldüğü gibi, kasanın arka “dokuma” kısmının renginden biraz daha koyu, kauçukla kaplı kenarları olması bekleniyor. Sızıntıya göre Apple’ın yeni malzemesine vermesi beklenen isim “FineWoven”.

Kosutami daha önce Apple’ın Watch Series 9’un yanında manyetik tokalı yeni bir dokuma kumaş bant çıkaracağını söylemişti. Artık grubun yeni premium iPhone kılıflarıyla aynı malzemeden yapılacağını söylüyor.

Bu ayın başlarında Apple’ın iPhone 15 serisi için deri kılıfları durdurmayı planladığına dair söylentiler vardı. Bazı kaynaklar, şirketin deri yerine dokuma kumaş görünümlü bir ürün kullanabileceğini öne sürdü ve bu durum Kosutami’nin iddialarıyla da destekleniyor.

iPhone 15 serisinin lansmanının 12 Eylül’de yapılması planlanıyor. Apple’ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’i iki yeni renkte piyasaya sürmesinin beklendiği bildirildi: Titan Grisi ve Koyu Mavi. Bu renkler mevcut Altın ve Mor seçeneklerinin yerini alacak. Apple ayrıca iPhone 15 Pro modellerini Gümüş ve Uzay Siyahı renklerinde de sunabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz