WhatsApp yakında arayüzünde değişiklik yapabilir

0
90 Okunma

WABetaInfo’nun yeni bir raporuna göre, WhatsApp büyük bir değişikliğe uğramak üzere ve sohbetlerinizi yönetmeyi çok daha kolay hale getirecek ve uygulamanın ana arayüzüne yeni bir görünüm kazandıracak.

WhatsApp arayüzü yakında tamamen yenilenecek

Yaklaşan değişiklikler, beta kanalındaki Android için WhatsApp’ın en son sürümünde (sürüm 2.23.18.18) fark edildi ve üst kısmı beyaz bir uygulama çubuğu ve uygulama logosu için yeni yeşil vurgular eklendi. Sonuç olarak uygulama çubuğundaki WhatsApp logosu beyazdan yeşile dönüyor.

whatsapp-yakinda-arayuzunde-degisiklik-yapabilir-1

WABetaInfo, bu yenilenmenin şu anda devam ettiğini ve gelecekteki bir güncellemede yayınlanacağını söylüyor. Görünüşe göre Meta, beyaz eylem çubuğunun ilk kez gözlemlendiği Haziran ayından bu yana bu yeniden tasarım üzerinde çalışıyor. En son keşifteki yenilik, profil resminin sağında ek bir menü düğmesidir.

Nihayet yayınlandığında, yeni ince ayar, uygulamanın yıllar içinde büyük ölçüde değişmeden kalan ana kullanıcı arayüzüne yeni bir soluk getirecek. WhatsApp her zaman yeni özellikler ekliyor ve bazı şeyleri değiştiriyor, ancak bunların çoğu çoğunlukla en iyi mesajlaşma uygulamalarına ayak uydurmak amacıyla işlevsellik ayarlamaları içeriyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz