Apple, Macbook’lar için ‘Pro Modu’ geliştiriyor

0
711 Okunma
apple-macbooklar-icin-pro-modu-gelistiriyor

Apple şimdi dizüstü bilgisayarlarını hızlandırmak için başka bir yol geliştiriyor: Kullanıcıların manuel olarak açıp kapatabilecekleri yeni bir “Pro Mod’u“. Bunu beta sürümünden önemli bir metin dizesi kısaca şu şekilde açıklıyor: “Uygulamalar daha hızlı çalışabilir, ancak pil ömrü azalabilir ve fan gürültüsü artabilir.” Diğer dizeler özelliği açmanın fan hızı sınırlarını geçersiz kılacağını ve ertesi gün otomatik olarak sıfırlanacağını (macOS Rahatsız Etmeyin modunun da böyle çalıştığını) not ediyor. Yani Apple, Macbook’lar için ‘Pro Modu’ geliştiriyor. Detaylar haberimizde…

Bu mod hakkında havada çok fazla şey kaldı ancak bu özellik, kullanıcıların fanlarını ve soğutma ayarlarını en üst düzeye çıkarabileceği oyun bilgisayarları için bir gereklilik olduğu göz önüne alındığında, tam olarak şaşırtıcı değil. Çoğu durumda, ekstra gürültü ekstra güce değer.

apple-macbooklar-icin-pro-modu-gelistiriyor-1

Apple, Pro Mod’u ile daha iyi bir soğutma sistemi sunuyor

16 inç MacBook Pro, Pro Mod’u önceki modellerden çok daha iyi bir soğutma sistemi sunuyor. Engadget’in haberine göre; yeni nesil MacBook’ların (yakında çıkacak gibi görünüyor) bu fan tasarımını paylaşacağı bekleniyor. Tabi Pro Mod’un eski MacBook’larda da olmasını görmek güzel olurdu.

Haftanın sosyal medya reyting sıralaması; O Ses Türkiye zirvede

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz