Apple Music aboneliği hediye etme dönemi!

0
93 Okunma

Spotify ile rekabet içinde olan Apple Music, üç aylık ücretsiz deneme sunarak yeni kullanıcıları kendine çekmeye çalışıyor. Ancak şirket bunun yeterli olmadığını düşünüyor olacak ki yeni bir uygulama başlattı. Apple Music aboneliği artık hediye edilebilecek. 

Apple Music kullanıcısı daha önce uygulamaya kayıt olmamış bir arkadaşına Apple Music aboneliği hediye ederek bir ay boyunca ücretsiz kullanmasını sağlayacak. Burada en önemli nokta arkadaşınızın daha önce Apple Music aboneliğine kaydolmamış olması. 

İlk değildi

Uygulama sayesinde yeni üye kazanmayı hedefleyen Apple, yakın zamanda bir bildirim ile yeni özelliği akıllı telefon kullanıcılarına duyurdu. Ancak bazı kullanıcılar bu duyurunun App Store kurallarına aykırı olması nedeni ile şirketi eleştirdi. 

App Store kuralları içinde uygulamaların promosyonu ya da doğrudan pazarlaması için push bildirimlerinin kullanılmasına izin verilmediği açıkça yazıyor. Ancak, Apple bu duyuru metodunu daha önce de uygulamıştı. Muhtemelen bundan sonra da uygulamaya devam edecek. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz