Apple Music beklenen özelliği kullanıma sundu

0
196 Okunma

Apple Music geçtiğimiz ay iki yeni özelliğin haberini vermişti. Yakında gelmesi beklenen özellikler Spatial Audio sonunda kullanıcıların deneyimine sunuldu. İlgili özelliği artık Apple Music servisi üzerinden deneyimleyebilirsiniz.

Spatial Audio Apple Music’te kullanıma sunuldu

Uzamsal ses olarak da bilinen bu yeni özellik nihayet müzik severlerle buluştu. AirPods Pro/Airpods Max‘e ve Apple Music aboneliğinizi kullanarak deneyimleyebileceğiniz bu özellik; bazı müzik videolarında aktif hale geldi. İlk olarak hip hop, country, Latin, pop ve klasik türlerdeki şarkılarda karşımıza çıkan özelliğin zamanla daha genişletilmesi bekleniyor. Üstelik sanatçılar da artık müzik videolarında uzamsal ses deneyimi sunan müziklere yöneliyor. Peki bu özellik bize ne gibi farklılıklar sunuyor.

Doğru ekipmanlar ile dinlediğiniz müzikler artık dinamik dinleme performansı gösterebiliyor. Yani telefon veya kulaklığınızı hareket ettirseniz daha müziği doğru kanallar üzerinden duyabiliyorsunuz. Daha iyi performans sunan bu ve benzeri özelliklerin artması ile artık müzik dinleme platformları bir adım daha ileriye gidiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz