Apple Powerbeats Pro, NBA özel tasarım ile karşınızda

0
228 Okunma
Powerbeats Pro nba özel seri

Apple, kablosuz kulaklık Powerbeats Pro modelini NBA hayranları için yeniden tasarladı. NBA 75. yıl dönümüne özel olarak tasarlanan kulaklık ABD’de satışa sunuldu. İşte yeni tasarım kulaklığın özellikleri ve fiyatı

NBA tasarımlı Powerbeats Pro özellikleri

Apple’ın AirPods kulaklıklarından sonra duyurulan serisi Powerbeats Pro farklı renk seçenekleri ile karşımıza çıkmıştı. Kablosuz kulaklık modeli için artık yeni bir tasarım daha yer alıyor. NBA yıl dönümüne özel tasarım yarın (19 Şubat) itibari ile ABD’de satışa sunulacak. Donanımsal olarak klasik seri ile aynı özellikleri taşıyan kulaklık; tasarım tarafında basketbol tutkunlarının ilgisini çekecek.

Powerbeats Pro nba özel tasarım

Apple Powerbeats Pro sporcular için özel olarak hazırlanan bir tasarım. Kulak içi formdaki bu kulaklığın spor yaparken düşmesi neredeyse imkansız. Spor denilince ilk akla gelen ter ve suya karşı dayanıklılıkta bu kulaklık için sorun değil. Kulaklığın IPX4 sertifikası var. H1 çipi ile güçlenen kulaklık; kancalı yapısı ile kulağınızdan asla düşmez. Dengeli ve güçlü ses performansı ile müzik keyfi sunan kulaklığın pil seviyesi de oldukça yeterli. Kulaklıklardan her biri 9 saat müzik dinleme performansına sahip. Ayrıca bu süre şarj kutusu ile birlikte 24 saate kadar çıkıyor. Her iki kulaklıktan da kontrol edilebilen kulaklık müzik keyfinizi tamamen bağımsız kılıyor.

OnePlus şık tasarımlı Nord CE 2 modelini duyurdu

Apple Powerbeats Pro kablosuz kulaklık modelinin Türkiye fiyatı 4249 TL. NBA 75. yıl dönümü için tasarlanan özel seri ise ABD’de de yarın itibari ile 250 dolardan satışa çıkacak.

Büyük markaların özel seri tasarımlarını nasıl buluyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz