Apple uygun fiyatlı Apple Watch SE 2 tanıtıldı

0
275 Okunma
Apple Watch SE 2

Apple bugün gerçekleştirdiği etkinlikte birçok yeni ürününe yer veriyor. Akıllı saat pazarının lider isimlerinden olan Apple, bu başarısını uygun fiyatlı seçenekleriyle de taçlandırıyor. Teknoloji devi uygun fiyatlı yen, seçeneği Apple Watch SE 2 modelini tanıttı. İşte yeni modelin özellikleri ve tüm detaylar.

Apple Watch SE 2 özellikleri

Apple Watch Series se 2

Apple, akıllı saatler konusunda oldukça başarılı ürünler ortaya koyuyor. Sunduğu sağlık teknolojileri ve diğer avantajlar ile büyük bir hayran kitlesi oluşturan teknoloji devi, çeşitliliği arttırma konusunda kararlı. Daha temel özellikler ile uygun fiyatlı seçenek sunan Apple, gerçekleşen etkinlikte Apple Watch SE 2 modelini duyurdu. Yeni model temel akıllı saat özelliklerinin yanı sıra birçok yeni teknolojiyi de sunuyor.

Akıllı saatin işlemcisi bir önceki seriye göre daha güçlü şekilde tasarlandı. Bu sayede kullanıcılar daha hızlı bir saat deneyimine sahip olacak. Modelde gelen tek yenilik bu değil. Özellikle sağlık konusunda sunduğu teknolojiler ile ön plana çıkan Apple, yeni modellerinde EKG özelliğini de kullanıcılarına sunuyor. Kadın ve erkekler için farklı boyut seçeneklerine sahip modelin 40mm ve 44mm seçenekleri var. Yeni model 3 farklı renk seçeneği ile geliyor.

Akıllı saatlerin genel özelliği siz ekrana baktığınızda ekranın açılmasıydı. Kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda her zaman açık ekran özelliği yeni akıllı saat modellerine eklendi. Henüz Türkiye fiyatı açıklanmayan Apple Watch SE 2, yurt dışında 248 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa çıkacak.

Yeni detaylar geldikçe eklemeye devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz