Apple Watch Series 8 tanıtıldı! İşte özellikleri

0
373 Okunma
Apple Watch Series 8

Uzun bir süredir tasarım ve donanım tarafı ile ilgili sızıntıların sürdüğü Apple Watch Series 8 resmi olarak tanıtıldı. Henüz devam eden büyük etkinlikte ortaya çıkan yeni seri, özellikleri bakımından kullanıcıları memnun edecek. İşte yeni modelin özellikleri ve ortaya çıkan fiyatı.

Apple Watch Series 8 özellikleri

Apple Watch Series 8

Apple severlerin heyecanla beklediği etkinlik 20:00’da canlı olarak başladı. Apple’ın sitesinden izleyebileceğiniz etkinlikte birçok yeni ürün ve yazılıma yer verilecek. Teknoloji devinin vazgeçilmez ürünlerinden olan akıllı saatler tanıtılmaya başladı. Uygun fiyatlı seçenek arayanlar için Apple Watch Se 2 gelirken; ana serinin devam Apple Watch Series 8 modeli de ortaya çıktı. Hakkında birçok iddianın bulunduğu akıllı saat modelinin özellikleri resmiyet kazandı.

Yeni modelde dikkat çeken ilk özelliklerden bir tanesi sıcaklık sensörü oldu. Bir iddia niteliğinde olan bu özellik resmiyet kazandı. Hassas ısı değişimlerini dahi algılayabilen bu sensör ateşinizi 5 saniyede bir ölçerek bilgi veriyor. Ürün sadece bedeninizin değil ortam sıcaklığını da ölçebiliyor. Bu sıcaklık sensörü kadınlar için vazgeçilmez olacak. Çünkü söylenene göre özellik kadınların doğurganlığı ve aylık dönemlerine de odaklanıyor. Yeni akıllı saat modeli aynı zamanda araç kazalarının da önüne geçecek bir kaza algılama sistemine sahip. Cihaz kazaları otomatik olarak algılayarak acil durum servislerine direkt olarak bilgi verebiliyor.

Apple uygun fiyatlı Apple Watch SE 2 tanıtıldı

Hemen hemen tüm gün tek şarj ile geçirebileceğiniz model, güç tasarrufu modunda 36 saate kadar performans gösteriyor. 4 farklı renk seçeneği ile gelen Watch Series 8, paslanmaz çelik kısmında 3 farklı renk sunuyor. Yeni modelin Türkiye satış fiyatı henüz belli değil fakat yurt dışında 399 başlangıç fiyatı ile satışa sunulacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz