Apple Watch adet döngüsü nasıl kullanılır?

0
841 Okunma

Teknoloji yaşam biçimimizi ve alışkanlıklarımızı tümüyle değiştiriyor. Öyle ki kolumuza taktığımız saatleri bile artık sadece saate bakmak için kullanmıyoruz. Sağlık konusunda akıllı saatler önemli yardımcılarımız haline geldi. Apple Watch da bu saatlerden biri. Apple Watch Sağlık uygulaması ile kullanıcısının birçok verisini takip ediyor. Biz de bu videomuzda Apple Watch adet döngüsü nasıl kullanılır? sorusunu yanıtlıyoruz.

Apple Watch adet döngüsü nasıl kullanılır? İşte yanıtı

Kadınlar âdet dönemini iPhone’daki Sağlık uygulamasından takip edebileceği gibi Apple Watch Döngü İzleme uygulaması üzerinden de takip edebiliyor. Peki, nasıl?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Apple Watch Döngü İzleme ile adet dönemini takip etme

Takibe başlamak için ilk olarak, iPhone’daki Sağlık uygulamasına girip adet döneminize dair bilgileri kaydetmeniz gerekiyor. Burada reglinizin ne kadar sürdüğü ve hangi tarihte başladığı gibi bilgilere yer veriliyor.

Sonrasında uygulama, regl dönemi hakkında her ay yaklaşık bir tahminde bulunuyor. Ayrıca bu tahminler arasında doğurganlığın hangi günlerde en yüksek seviyede olduğunu gösteren bilgi de yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz