Apple Watch almak için 5 sebep!

0
468 Okunma

Apple’ın kendi ekosistemi içerisinde oldukça önemli bir öneme sahip olan giyilebilir teknolojik ürünü Apple Watch almak için 5 nedeni sizler için anlattık.

Apple Watch almak için 5 sebep

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Apple ekosistemi içerisinde elde ettiğim tecrübelerim arasında saatin telefona bağlılığı ortadan kaldırdığını söyleyebilirim. Telefon şarjdayken ya da uzaktayken Apple Watch üzerinden neredeyse her kontrolü yapabilmek oldukça önemli.

Kullanışlı özelliklerin biri de telefonu bulmak için saat üzerinden cihaza bildirim yoluyla ses çaldırarak konumunu bulabilmek ve tabi ki Siri ile direkt iletişim kurarak zamandan kazanmak. Saat üzerinden Siri ile telefona bakmadan çoğu işi ve görevi rahatça yapabilmek de satın almak için önemli bir neden.

Apple Watch üzerinden sağlık takibinin yanı sıra spor aktiviteleri ve bunun takibi konusunda kardiyo, adım sayar vb diğer cihazlardan edinmek yerine tek bir saat ile her şeyi takip edip kayıt altına almak güzel bir özellik. Saatte yer alan uyku takibi özelliği ile düzensizlik yaşıyorsanız bunun nedenini de kayıtlarınız üzerinden kolayca görebiliyorsunuz. Beşinci nedenimiz ise, saatin birbirinden şık kayışları ile farklı ortamlara ve giydiğiniz kıyafete göre uyumluluk sağlayabilmesi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz