Twitter iOS için olan özelliği Android’e getiriyor

0
95 Okunma

Twitter, uzun süredir iOS tarafında kullanılan bir özelliği nihayet Android için de test etmeye başladı. Son dönemlerde hem uygulama iyileştirmeleri hem de yaptığı yatırımlar ile gündeme gelen Twitter; iOS ile Android arasındaki farkları da kapatmaya başladı.

Twitter Android cihazlara DM arama özelliğini getiriyor

Daha iyi kullanıcı deneyimi sunmak için her geçen gün yeni özelikler sunan Twitter; bu kez iOS cihazlarda aktif olan bir özelliği Android cihazlara getiriyor. Android cihazlar için henüz test aşamasında olan özellik, iOS cihazlarda yaklaşık 2 yıldı kullanılabiliyor. Android cihazlar ile artık DM mesajları arasında arama yapmak mümkün olacak.

Artık DM kutusundaki mesajlarınız için sayfalarca gezinmek zorunda kalmayacaksınız. Aradığınız sohbeti arama çubuğu sayesinde kolaylıkla bulacaksınız. Twitter, bu haberi kullanıcılarına resmi hesabı üzerinden verdi. Şimdilik test aşamasında olan bu özellik yıl içerisinde kullanıcılar ile buluşacak.

Twitter en son DM kutuları için sesli mesaj özelliğini duyurmuştu. Yeni özellik ile artık DM kutusundan sadece metin ile değil sesle de mesajlaşmak mümkün olacak. Android ve iOS cihazlar için aktif olan bu özellik; kullanıcıların daha rahat mesajlaşmasına imkan tanıyacak.

Twitter DM sesli mesajlar haberine buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz