Apple Watch Benzeri Noise Colorfit Ultra 3 tanıtıldı

0
199 Okunma

Noise, Hindistan’da yeni bir akıllı saat piyasaya sürdü. Bu, Noise Colorfit Ultra 3’tür ve geçen yılki Ultra 2’nin halefi olarak gelir. En son teklif, bir dizi etkileyici spesifikasyon ve özelliği bir araya getirir. Kutunun dışında neler sunduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Noise Colorfit Ultra 3 özellikleri

Noise Colorfit Ultra 3, hemen sağ üstte tamamen işlevsel dönen bir kurma kolu ve aşağıda ek bir düğme ile Apple Watch benzeri bir tasarıma sahiptir. Cihaz metalik bir kaplamaya sahiptir ve üç kayış seçeneğiyle gelir – metal, deri ve silikon.

Noise Colorfit Ultra 3, daha ince çerçevelere ve Always-on display moduna sahip büyük bir 1,96 inç AMOLED ekrana sahiptir. Kullanıcılar tek bir dokunuşla cihazı uyandırabilir ve ellerini ekrana koyarak ekranı kapatabilir.

apple-watch-benzeri-noise-colorfit-ultra-3-tanitildi-1

Sağlık açısından Noise Colorfit Ultra 3, kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü ve adet döngüsü izleyici ile donatılmıştır. Ayrıca uyku düzenlerini ve stres seviyelerini izleme yeteneğine de sahiptir. Gemide nefes seansları var. Giyilebilir cihaz, birkaç antrenman için otomatik algılama ile birlikte 100’den fazla spor modunu destekler.

Ultra 3, kararlı bağlantı, daha uzun menzil ve Bluetooth araması için daha kolay eşleştirme sunan yerleşik bir hoparlör ve mikrofonla birlikte gelir. Akıllı saat, hava durumu uyarıları, stok güncellemeleri, hesap makinesi, müzik kontrolü, hatırlatıcılar, bildirim ekranı ve daha fazlası gibi kullanışlı özellikleri bir araya getirir. Cihazın 7 güne kadar pil ömrü sunduğu iddia ediliyor.

Noise Colorfit Ultra 3, 55 dolar fiyat etiketi taşıyor. Jet Black, Teal Blue, Classic Black, Classic Tan Brown, Classic Dark Brown, Black Elite Edition, Silver Elite Edition renk seçenekleriyle sunuluyor. Akıllı saat, 2 Mayıs’tan itibaren markanın web sitesinden ve Amazon’dan satın alınabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz