Şık tasarımlı Noise ColorFit Icon 2 Vista tanıtıldı

0
215 Okunma

Noise, Hindistan’da yeni bir akıllı saat piyasaya sürdü. Noise ColorFit Icon 2 Vista olarak adlandırılır. Yerel marka, akıllı saat yelpazesini en son teklifle genişletti. ColorFit Icon 2 Vista, bir AMOLED ekranı ve diğer temel özellikleri bir araya getirir. Kutunun dışında neler sunduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Noise ColorFit Icon 2 Vista özellikleri

ColorFit Icon 2 Vista, 1.78 inç büyüklüğünde ve 368 x 448 piksel çözünürlüğe sahip AMOLED ekrana sahip. Always-on görüntüleme modu ve 150’den fazla özelleştirilebilir saat yüzü vardır. Akıllı saat metalik bir kaplamaya sahiptir ve IP68 sertifikalı suya dayanıklıdır. Sağ tarafta fiziksel bir düğme var.

Fitness cephesinde, Noise ColorFit Icon 2 Vista, kalp atış hızı sensörü, SpO2 monitörü ve adet döngüsü izleyici ile donatılmıştır. Ayrıca uyku düzenlerini, stres seviyelerini takip edebilir ve nefes egzersizleri sunabilir. Giyilebilir cihaz, 100’den fazla spor modu desteğiyle geliyor.

sik-tasarimli-noise-colorfit-icon-2-vista-tanitildi-1

Noise ColorFit Icon 2 Vista, Bluetooth arama işlevi için yerleşik bir hoparlöre ve bir mikrofona sahiptir. Google Asistan ve Siri ile uyumludur. Akıllı saat ayrıca yerleşik oyunlar içerir ve hatırlatıcılar, kamera ve müzik kontrolü, hava durumu güncellemeleri ve uyanmak için yükseltme gibi özelliklerle birlikte gelir. Noise ColorFit Icon 2 Vista, 7 güne kadar dayandığı iddia edilen 240mAh pil ünitesi ile destekleniyor.

Noise ColorFit Icon 2 Vista, 2.499 Rs fiyat etiketi taşıyor ve Siyah, Mavi, Koyu Şarap, Gri ve Pembe renklerde sunuluyor. Flipkart, Myntra ve markanın resmi web sitesinden satın alınabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz