Apple Watch Nike Series 5 kutusundan çıkıyor

0
879 Okunma

Apple Watch Nike Series 5 kutu açılışı videosu ile karşınızdayız. Bu videomuzda Nike’a özel saat kadranları ile gelen 5. nesil Apple Watch modelini kutusundan çıkarıyoruz.

Apple Watch ailesinin en yeni üyesi kutusundan nelerle çıkıyor?

Apple Watch Nike Series 5 kutu açılışı

Özellikle sporcu kullanıcılara hitap eden ancak günlük yaşantısında aktivitelerine de dikkat eden kullanıcıların verimli bir şekilde kullanabileceği bir model olan Apple Watch Nike Series 5 kutusundan çıkıyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu kutu açılışı videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Apple Watch Nike Series 5 özellikleri

Aslında Apple Watch Series 5 özellikleri ile Apple Watch Nike Series 5 özellikleri aynı. Ancak Nike versiyonunun bazı farklılıkları var. Bunlardan biri özel tasarım kadranlar. Klasik Nike Windrunner rüzgarlığın renkli desenlerinden esinlenilerek tasarlanmış bir kadranın da aralarında bulunduğu yenilenen Nike saat kadranı koleksiyonu dikkat çekiyor.

Ayrıca bu versiyonda Nike Run Club uygulaması da bulunuyor. Bu uygulama ile bir misafir koçun rehberliği ve özel hazırlanmış müzik listesiyle her hafta yeni bir Sesli Rehberli Koşu başlatılabiliyor. Ayrıca koşu hakkında istatistikler ve ölçümler de buradan görüntüleniyor.

Apple Watch Nike Series 5’in özel kayışları da bulunuyor.

40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı kadran seçeneği bulunan saat, kutudan yine manyetik şarj kablosu ile çıkıyor. Şarjı tamamen dolu bir Apple Watch Series 5, 18 saate kadar pil ömrü sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz