Apple Watch SE’nin boyutları nasıl olacak?

0
624 Okunma
apple watch iPhone 12 iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Ming-Chi Kuo Ming-Chi Kuo iPad Air iPad Air Apple Watch Series 5 Apple Watch Series 5

Apple‘ın 15 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikte tanıtılması beklenen yeni Watch SE’nin boyutları sızdırıldı! Etkinliğe günler kala bu sızıntı teknolojiseverleri bir hayli heyecanlandırdı. Peki yeni Apple Watch SE ‘nin boyutları nasıl olacak?

Bu etkinlikte hangi modeller tanıtılacak?

Teknoloji devi davette tanıtacakları modelleri resmi sitesinden ve sosyal medya hesabından paylaştı. Apple Park’ta gerçekleşecek olan etkinlikte, iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerinin tanıtılması yüksek ihtimaller arasında. Ayrıca henüz tanıtılmayan iPad Air ve Apple Watch Series 5 de bu davette karşımıza çıkabilir. Karşımıza çıkabilme ihtimali olan bir diğer model ise Watch SE. Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından yapılan açıklamalarda Apple‘ın bu sene iki yeni akıllı saat modelini tanıtacağını duymuştuk.

Şirket gönderdiği davetiye ile beklenen etkinliğin 15 Eylül’de yapılacağını duyurdu. Online olarak gerçekleştirileceği bilinen etkinlik Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak.

Apple Watch SE Apple Watch SE Watch Series 3 Watch Series 3 iPhone 12 Pro Max iPhone 12 Pro Max iPhone 12 iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Ming-Chi Kuo Ming-Chi KuoiPad Air iPad AirApple Watch Series 5 Apple Watch Series 5

 

Peki Apple Watch SE’nin boyutları nasıl olacak?

Bilinenlere göre Watch Series 5, 40 mm ve 44 mm olarak iki farklı boyutta kullanıcılara sunulurken, Watch Series 3 38 mm ve 42 mm olarak iki farklı boyutla geliyor. Ayrıca Watch Series 3′ün halefi, bu boyutlarda olmayacağı ise sızıntılar arasında.

Apple Watch Series 3 değişimi, iPhone SE’ye oldukça benzer olabilir. Bu duruma göre, Watch SE 40 mm ve 44 mm olmak üzere daha büyük boyutlarda kullanıcılara sunulacak. Yeni model Apple Watch SE’ nin ekran çerçevesinin Watch Series 5 gibi ince mi yoksa Watch Series 3 gibi kalın mı olacağı ise bilinmezliğini koruyor.

iPhone 12 tanıtım tarihi netleşti!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz