Apple Watch Series 7 hakkındaki düşüncelerim!

0
567 Okunma
Apple Watch 7 series

Apple’ın sevilen aksesuarı Apple Watch 7 Series akıllı saati denedim. Şık tasarımı ve sunduğu özellikler ile günlük hayatınızın vazgeçilmezi haline gelecek bu saat; önceki seriye göre bazı tasarım ve teknik özellik farklarına sahip. Gelin birlikte bu farklılıkları inceleyelim.

Apple Watch 7 Series özellikleri

Tasarım tarafında daha estetik bir yapıya bürünen akıllı saat; daha büyük ekran boyutları ile bizi karşılıyor. Yeni akıllı saat ölçüleri 41 ve 45 mm boyutlarında. 5 farklı renk ile gelen akıllı saattin yeşil, mavi, kırmızı, yıldız ışığı ve gece yarısı seçenekleri bulunuyor. Çatlama önleme, su ve toz geçirmezliği tarafında da önceki serilere göre geliştirmeler var. Yeni seri ile artık beyaz tonları %70 daha fazla göreceğiz. Pil tarafında da bir takım gelişmeler mevcut. Önceki seriye göre %33 daha hızlı şarj olan Watch 7 Series; 18 saate kadar kullanım hakkına sahip. Spor tarafında da tüm aktivitelerinizi takip edebileceğiniz akıllı saat hakkındaki fikirlerime ve daha detaylı bilgiye videoyu izleyerek ulaşabilirsiniz.

Akıllı saatin fiyatları 4.399 TL’den başlıyor. Farklı renk ve kordon seçenekleri ile Apple Watch 7 Series akıllı saati satın alabirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz