Netflix Kasım 2021 içerikleri belli oldu

0
364 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, her ay yeni yapımlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Platformun kasım ayında yayınlayacağı içerikler açıklandı. İşte yayınlanacak yeni dizi ve filmler:

The Claus Family

netflix-kasim-2021-icerikleri-belli-oldu-1

Yılın son aylarına girmeye yakın Netflix, Noel temalı filmlerin hazırlığına başladı. Bu sene yayımlanacak ilk film 1 Kasım‘da seyirci ile buluşacak olan The Claus Family. Filmin konusu şu şekilde; Noel kutlamalarını sevmeyen Jules, büyükbabası beklenmedik biçimde hastalanınca ailesinin büyülü geleneğini öğrenir ve ironik biçimde Noel’i kurtarabilecek tek kişinin kendisi olduğunu fark eder.

The Harder They Fall

netflix-kasim-2021-icerikleri-belli-oldu-2

The Harder They Fall, ailesinin öldüren adamın peşine düşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Merakla beklenen film 3 Kasım‘da yayımlanacak.

Amina

netflix-kasim-2021-icerikleri-belli-oldu-3

4 Kasım‘da izleyici ile buluşacak olan Amina, Nijerya yapımı bir film. Gerçek bir hikayeden uyarlanan yapım 16. yüzyılda Zazzau bölgesinde yaşayan Amina‘nın hayatını konu alıyor.

Kulüp

netflix-kasim-2021-icerikleri-belli-oldu-4

Netflix’in yeni dizisi Kulüp, 1950’lerin İstanbul’unda, bir kulüpte çalışan ve kızıyla yeniden bağlantı kurmaya çalışan bir anneyi konu alan Türk dönemi draması. Gökçe Bahadır, Asude Kelebek, Barış Arduç gibi oyuncuların yer aldığı ve uzun süredir beklenen dizi 5 Kasım‘da izleyici ile buluşacak.

Red Notice

netflix-kasim-2021-icerikleri-belli-oldu-5

Netflix’in en pahalı filmi olarak anılan Red Notice; bir FBI ajanının, kendisine tuzak kuran dünyanın en çok aranan sanat hırsızını yakalayabilmek için başka bir sanat hırsızıyla ortak çalışmak zorunda kalmasıyla gelişen olayları anlatıyor. Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot başrolleri paylaştığı film 12 Kasım‘da yayında.

  • Lies and Deceit – 15 Kasım
  • Christmas Flow – 17 Kasım
  • Tear Along the Dotted Line  – 17 Kasım
  • Beni Çok Sev – 19 Kasım
  • Super Crooks – 25 Kasım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz