Apple Watch Spotify için akış desteği sağladı!

0
344 Okunma
Apple Watch Spotify

Dijital müzik platformu Spotify, Apple Watch için bağımsız akış desteği sunmaya başladı. Bu yenilik ile birlikte, iPhone ve Mac cihazlarınızdan uzaktayken de Spotify uygulamasını kontrol etmek mümkün hale getirildi. Böylelikle Spotify kullanıcıları, yakınlarda bir iPhone bulundurmak zorunda kalmadan Spotify’dan Wi-Fi veya hücresel veri üzerinden müzik veya podcast dinleyebilecek.

Apple Watch Spotify

Apple Watch kullanıcılarına Spotify akış desteği!

Şirket zaten geçtiğimiz ay, yeni Spotify özelliğini test etmeye başlamıştı. Bugün ise bazı Apple Watch kullanıcıları, uygulamanın Streaming özelliğinin Apple Watch için kullanılabilir olduğunu fark etti.

Spotify tarafından konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, bir Spotify sözcüsü kullanıcıların istedikleri yerde ve istedikleri zaman Spotify’ı dinlemelerini sağlayan deneyimler geliştirmeye odaklandıklarını; test döneminden sonra, şimdi Apple Watch’ta Spotify için akış yeteneklerini kullanıma sunduklarını belirtti.

Ayrıca şirket şu an için akış hizmeti sunsa da henüz Apple Watch için çevrim dışı müzik dinleme özelliğini aktif etmedi. Şirketin yeni özelliği kısa süre içerisinde tüm kullanıcılarda aktif edeceği tahmin ediliyor..

Bakan Varank’tan kadın girişimcilere destek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz