WhatsApp arşiv için yeni özellik: “Tatil Modu”

0
287 Okunma
whatsapp tatil modu, whatsapp özellik,

Android işletim sisteminde bulunan Whatsapp uygulamasına yeni bir özellik geliyor. Uygulama üzerinde bulunan arşiv için “Tatil Modu” adında gelecek olan özellik ile kullanıcılar arşivlemeyi daha iyi kullanabilecek. Peki tatil modu ne işe yarıyor? Detayları haberimizde…

WhatsApp tatil modu özelliği ile arşivlemeyi iyileştirecek

WhatsApp şu anda dünyada en çok kullanılan mobil mesajlaşma uygulamalarının başında geliyor. İçerdiği özellikler bakımından rakiplerine oranla eksiklikleri olsa da şirket sürekli yeni güncellemeler yaparak iyileştirmeler yapıyor. Yeni gelecek olan sadece Beta sürümünde olan tatil modu özelliğinin gelen haberlere göre tüm kullanıcılara geleceği belirtiliyor.

whatsapp tatil modu, whatsapp özellik

WhatsApp kullanan kişiler birçok mesajı arşivleme imkanına sahip. Ancak arşivlenen mesajlar istenildiği gibi arşivde kalamıyor. Arşivlenen sohbette yeni bir mesaj geldiğinde sohbet arşivden çıkıyor ve sohbet ekranında görünmeye devam ediyor. Mobil uygulamaya gelecek olan yeni özellikle birlikte bu sorun ortadan kalkacak.

Whatsapp tatil modu adındaki yeni özellik ile, arşive alınan mesajın oradan çıkartana kadar arşivde kalmasını sağlayacak. Bunun yanı sıra yeni bildirim ve mesajlar da gelmeyecek. Daha önce beta aşamasına takılan ve son kullanıcılara ulaşamayan özellik yeni adlandırmayla birlikte son kullanıcıya ulaşabilir.

VK dışında hiçbir sosyal medya ağı Türkiye’de temsilcilik belirlemedi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz