Apple watchOS 10.1.1 Güncellemesi Kritik Bir Sorunu Düzeltiyor

0
973 Okunma

Apple watchOS 10.1.1 yayınlandı. Bu güncelleme beraberinde hata çözümlerini de getirdi. Apple Watch’unuz varsa son iki ayınızı kötü bir watchOS 10 hatasıyla uğraşarak geçirmiş olabilirsiniz. Yeni Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 ile başlatılan bu güncelleme, kullanıcılara ” çift dokunma ” ve NameDrop desteğine erişim sağlıyor. Ancak aynı zamanda normal kullanım sırasında bile saatin pillerini anormal derecede hızlı tüketen bir aksaklığı da içeriyordu.

Bu pil boşaltma hatasının geçmişte kaldığını umuyoruz çünkü dünkü watchOS 10.1.1 güncellemesi bu sorunu çözmüş gibi görünüyor. Apple, bir notta güncellemenin “önemli hata düzeltmeleri eklediğini ve bazı kullanıcılar için pilin daha hızlı bitmesine neden olabilecek bir sorunu giderdiğini” doğruladı. WatchOS 10’un soruna neyin sebep olduğu tam olarak belli değil, ancak önemli olan sorunun düzeltilmesidir.

watchOS 10.1.1-1

watchOS 10.1.1, bu hataların düzeltilmesi dışında herhangi bir yeni özellik içermiyor gibi görünüyor. Elbette sorun değil: Çoğu kişi, saatin daha sorunsuz çalışması anlamına geliyorsa, kullanıcıya yönelik yeni seçenekler için biraz daha beklemekten mutluluk duyacaktır. Ayrıca, keşfedilmeye devam edilecek pek çok yeni watchOS 10 özelliği var.

watchOS 10.1.1 yüklü Apple Watch’ta pil tüketimi nasıl düzeltilir?

En yeni watchOS güncellemesini yüklemek için Apple Watch’unuzun en az %50 şarjlı ve prize takılı olduğundan emin olmanız gerekir. Ardından telefonunuzdaki Watch uygulamasına gidin ve güncellemeyi indirip yüklemek için Genel > Yazılım Güncelleme’yi seçin. Güncelleme tamamlandıktan sonra Apple Watch’unuz otomatik olarak yeniden başlatılmalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz