Apple Watch’un pil sorunları düzeliyor

0
958 Okunma

Geçen hafta bazı Apple Watch sahipleri, watchOS’un en son 10.1 sürümünü yükledikten sonra pillerinin normalden çok daha hızlı tükendiğini fark etti. Şimdi Apple, MacRumors tarafından görülen dahili bir notta sorunu kabul etti ve gelecek bir güncellemeyle bir düzeltmenin geleceğine söz verdi.

Apple Watch’un pil boşaltma sorunları gelecek watchOS güncellemesinde düzeltilecek

Reddit , Apple Destek Topluluğu, X ve diğer kaynaklara göre sorun, Watch SE ve Watch Series 5 gibi eski modellerden Apple Watch Ultra 2 gibi yepyeni sürümlere kadar birçok modeli etkiliyor. Sorun oldukça ciddi görünüyor; bir kullanıcı “watchOS 10.1, Apple Watch’umun pilini tüketiyor” ve pilin 60 dakikadan kısa sürede yüzde 100’den 50’ye boşaldığını belirtti.

apple-watchun-pil-sorunlari-duzeliyor-1

Apple, sorunu kısmen iOS 17.1 güncellemesiyle çözmüş gibi göründü ve MacRumors’un belirttiği gibi watchOS 10.1 çalıştıran bir Saat, iOS 17 kullanan bir iPhone ile eşleştirildiğinde “artan güç tüketimi” ile ilgili bir sorunu çözdüğünü belirtti . Ancak bu, sorunu tam olarak çözmüş gibi görünmüyor.

Apple notta, daha spesifik bir tarih, etkilenen belirli modeller ve sorunun nedeni belirtilmeden sorunun “yakında gelecek” bir watchOS güncellemesiyle çözüleceğini söyledi. Ancak doğası göz önüne alındığında, bunun yüksek öncelikli bir öğe olduğunu umuyoruz. Apple’ın iPhone için iOS 17.1.1’i yayınlayacağı bildiriliyor ve umarım watchOS 10.1.1’i de bir düzeltmeyle yayınlayacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz