Last of Us yeni sezonun tarihi açıklandı!

0
66 Okunma

HBO’nun sevilen dizisi “The Last of Us,” ikinci sezon için start almaya hazırlanıyor. Casey Bloys’un perşembe günü düzenlenen etkinlikte yaptığı duyuruya göre, prodüksiyonun 2024 yılının başlarında başlaması planlanıyor ve dizinin izleyicilerle buluşması ertesi yıla kalacak.

Last of Us

İkinci sezon 2025’te gelebilir

Dizinin prodüksiyonu, Writers Guild of America grevi nedeniyle Mayıs ile Eylül ayları arasında aksamış durumda. Dizinin ortak yaratıcısı Neil Druckmann, Entertainment Weekly’e verdiği röportajda, “İkinci sezonun tüm ana hatlarını belirledik ve grev sona erdiğinde hemen başlamaya hazırız” dedi.

İlk sezonu, The Last of Us oyunundan uyarlanan dizi, kritik ve ticari bir başarı elde ederek HBO’nun en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. 24 Emmy Ödülü’ne aday gösterilen dizi, Mart ayında sona eren ilk sezonundan sadece iki buçuk hafta sonra ikinci sezon onayını aldı.

Dizinin showrunner’ı Craig Mazin, Ağustos ayında yaptığı açıklamada, “Dizi üç ila beş sezon boyunca devam edebilir, ancak dört sezon iyi bir nokta gibi görünüyor” ifadelerini kullandı. The Last of Us hayranları, ikinci sezonunun da birinci sezon gibi büyük bir başarı elde etmesini bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz