Arkadaşlarınızla sohbetinizi renklendirecek 6 Snapchat özelliği

0
285 Okunma

Arkadaşlarımızla sohbet ederken artık sadece mesajlaşma uygulamalarını kullanmıyoruz. Sosyal medya platformları, sohbetlerin sadece yazışma veya sesler ile değil farklı yöntemleri ile yapılmasına imkan veriyor. Daha samimi ve eğlenceli ortamlar sunan bu araçlardan en sevileni ise Snapchat. Arkadaşlarınızda sohbetinizi renklendirecek 6 özelliğini sizler için hazırladık.

Görüntülü sohbet başlatın

Snapchat

 

Bu uygulama sadece metin veya ses sohbetleri ile sınırlı değildir. Arkadaşlarınız ile görüntülü görüşmeler yapmanızı sağlar. Uygulamanın görüntülü arama özelliği ile arkadaşlarınızla gerçek zamanlı görüşmeler yapabilirsiniz. Bu görüşmeyi diğer görüntülü görüşmelerden farklı kılan ve kendi kameralarında bulunan filtreleri sohbet sırasında da kullanmanıza imkan tanır.

Standart emojiler yerine Bitmoji kullanın

Snapchat’in en sevilen özelliklerinden biri de Bitmoji. Uygulamayı indirdikten sonra kendinize özel karakterinizi oluşturun. Daha sonra Bitmoji uygulamasını, Snapchat hesabınıza bağlayın. Tüm bu işlemlerden sonra arkadaşlarınızla mesajlaşırken kendi tasarladığınız Bitmoji’nizi kullanabilirsiniz.

Hem arkadaşlarını hem kendinizi Friendmojiler’e dönüştürün!

3D Friendmojiler Snapchat’in bir eklentisidir. Bu özelliği kullanabilmek için sizin ve arkadaşınızın Bitmoji uygulamasını kullanıyor olmanız gerekmektedir. Arkadaşınızla görüntülü görüşme sırasında etrafınızdaki insanları 3D Friendmojiler’e çevirebilirsiniz.

Snapchat grup sohbetleri ile daha çok eğlenin

snapchat

Sadece tekil sohbetler yerine, samimi olduğunuz aile veya arkadaşlarınızla grup görüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Birebir sohbetlerde kullanabileceğiniz her şeyi grup sohbetlerinde de kullanabilirsiniz. Gönderdiğiniz emoji, Bitmoji veya fotoğraflarla grupta daha eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Grup sohbetlerinde 16 farklı kişiyi ekleyebilirsiniz.

Galerinizdeki fotoğrafları paylaşın

Bu uygulama genellikle anlık çekilen fotoğrafların paylaşımı ile biliniz. Fakat eski çektiğiniz veya galerinizde ki fotoğrafları da mesajlarınızda kullanabilirsiniz. Fotoğraflarınızı paylaşmak için geldiğiniz alanda galeri kısmına giderek dilediğiniz fotoğrafı paylaşabilirsiniz.

Sohbet mesajlarınızı kaydedin!

Snapchat

Snapchat’te gönderilen mesajlar genellikle 24 saat içerisinde veya 2. izlemede kaybolur. Çoğu zaman bu bir problem olmazken, bazı mesajlarımızın kaybolmasını istemeyiz. Eğer mesajlarınızın kaybolmasını istemiyorsanız bunları kaydedebilirsiniz. Bu sayede tekrar sohbete girdiğinizde mesajı okuyabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz