Film köşesinde bu hafta #2

1
353 Okunma
pembe teknoloji

Geçtiğimiz hafta başlattığımız ve her hafta cuma günü yeni bir film önerisinde bulunacağımızın serinin ikincisindeyiz. Hafta sonu aileniz ve çocuklarınızla birlikte keyifli dakikalar geçirmeniz için film önerileri yapmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz hafta film önerimiz de Charlie’nin Çikolata Fabrikası‘nı sizlerle paylaşmıştık.

Eğer geçen hafta seriyi kaçırdıysanız filmin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz

Bu haftaki film önerimiz ise Timothy Green’in sıradışı yaşamı. Filmin detaylarını gelin birlikte inceleyelim.

Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı

 

Asıl adı The Odd Life Of Timothy Green olan Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı, 2013 yılında izleyiciler ile buluştu. Aslında Ahmet Zappa‘nın hikayesi olan fakat Peter Hedges tarafından senaryolaştırılan bu film, dramatik komedi ve fantastik türünde yer alıyor. Film Cindy ve Jim Green adındaki mutlu bir çiftin hayatı etrafında geçiyor. Mutlu çiftin hayatta en çok istedikleri şey, bir çocuk sahibi olmaktır fakat sağlık problemlerinden dolayı bu hayallerini gerçekleştiremezler. Umutlarını kaybetmeyen çift bir gün çok istedikleri her şeyi kağıtlara yazıp bir kutuya koyar. Kutuyu evlerinin bahçesine gömer ve o gece şiddetli bir fırtına çıkar. O günden sonra çiftin hayatında değişiklikler olur. Nereden geldiğini bilmedikleri Timothy isimli çocuk çiftin hayatını olağanüstü derece de değiştirir. Yeni maceraların yaşandığı film, 1 saat 45 dakikadır. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Hafta sonu aileniz ile birlikte izleyebileceğiniz filmlerden bu hafta Timothy Green’in sıradışı yaşamı‘nı seçtik. Sizde film hakkındaki fikirlerinizi veya film önerilerinizi yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz