Artık her şey parayla: Ücretli Snapchat Plus geliyor!

0
192 Okunma
Snapchat Plus

Snapchat sosyal medya platformları arasındaki yerini korumaya çalışıyor. Çıktığı dönemlerde dillerden düşmeyen platform, şimdilerde belli bir kesime hitap ediyor. Rekabette geriye düşen platform şimdide ücretli Snapchat Plus üzerinde çalışıyor. İşte detaylar!

Snapchat paralı mı oluyor? Snapchat Plus nedir?

24 saatlik görsel ve video paylaşımının mucidi Snapchat; bu özelliğini diğer sosyal medya platformlarının kopyalaması ile popülaritesini kısa sürede kaybetmişti. Hala hatırı sayılı aktif kullanıcıya sahip platform yeni özellikleri ile rakipleri ile mücadele etmeye devam ediyor. Daha önce içerik üreticiler için bazı özellik geliştirmeleri üzerinde çalışan platform şimdi ücretli bir sürüme geçmeyi planlıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre yakında Snapchat Plus adında ücretli bir paket gelebilir. Bu tabi ki platformun tamamen ücretli olacağı anlamına gelmiyor. Son zamanlarda sosyal medya platformlar ücretli abonelikler ile farklı özellikleri kullanıcılarına sunmaya başladı. Snapchat’te buna benzer bir paket geliştiriyor.

Evet, henüz geliştirme aşamasında olan Snapchat Plus özelliği kullanıcılar arasında yayılmadı. Erken geliştirme aşamasında olan özellik elde edilen bilgilere göre Hikayeleri kimlerin tekrar izlediğine ya da en iyi arkadaş gibi farklı özelliklere sahip olacak. Bu özellikler ise tahminen aylık 4,84 dolar, yıllık ise 48,50 dolar ile faturalandırılacak.

Rekabette çizgiyi korumak için emek harcayan Snapchat’in bu ücretli seçeneğinin ne zaman yaygınlaşacağı henüz bilinmiyor. Ücretli seçeneğin getireceği ekstra özellikler sabit kullanıcılar için iyi bir seçenek olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz