WhatsApp grup aramaları için yeni özellikler kullanıma sundu!

0
105 Okunma

WhatsApp pandemi döneminde toplantı için kullanılan grup sohbetlerinden esinlenerek özelliklerini çok geliştirdi. Grup aramalarında kişi sayısının artması itibari ile gelen yeni özellikler toplantılara imkan verecek. İşte detaylar.

Artık her şey parayla: Ücretli Snapchat Plus geliyor!

 

WhatsApp grup aramaları için 3 yeni özellik sundu

whatsapp grup aramaları

Eskiden grup görüşmeleri için kişi sayısı oldukça sınırlıydı. İhtiyaçlar doğrultusunda bunu geliştiren WhatsApp, sayıyı 32 kişiye kadar çıkardı. Bu durum tabiki mobil uygulamalar üzerinde bazı karışıklıklara neden olabilir. Fakat masaüstü sürümünde adeta bir toplantı uygulaması haline dönüşebiliyor. Uygulama, karşıklığı en aza indirgemek için çok kullanışlı üç yeni özellik kullanıma sundu. Twitter üzerinden duyurusu yapılan özellikleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

İlk özellik grup aramalarına katılan kişiler bir gösterge ile ön plana çıkıyor. Bu özellik sayesinde kalabalık gruplardaki katılımcıları daha net görebileceksiniz. Buna ek olarak belli bir kişiyi uzaktan sessize alma hakkına da sahipsiniz. Özellikle toplantılarda ses karmaşasını önlemek için sadece konuşan kişinin sesi açması istenir. Fakat bazen dalgınlık ile sesi kapatmayı unutan kişiler çıkabiliyor. Görüşmeyi daha kaliteli hale getirebilmek adına herhangi bir kişinin sesini uzaktan kapatabilirsiniz. Son özellik ise grup aramaları sırasında herhangi bir kişisinin size hızlı mesaj gönderebilme imkanı. Özellikle kısa hatırlatmalar ve benzeri durumlar için bu özellik oldukça efektif.

Tüm bu özellikler küresel olarak WhatsApp kullanıcılarının deneyimine sunuldu. Yeni grup aramaları özelliklerini deneyimlemek için güncel bir WhatsApp sürümü kullanıyor olmanız yeterli.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz