Artık Threads hesabını Instagram’dan bağımsız bir şekilde silmek mümkün!

0
114 Okunma

Meta, X eski adıyla Twitter uygulamasına rakip olarak kullanıma sunduğu Threads uygulamasına kullanıcıların seveceği yeni bir özellik getiriyor. İşte detaylar…

Instagram profilini silmeden Threads hesabını silmek mümkün oluyor

Threads uygulaması kullanıma sunulduğu ilk birkaç gün yoğun bir katılım yaşadı. Ancak bir süre sonra uygulamayı kullanma oranı yavaşladı. Threads uygulamasını silmek isteyen kullanıcıların Instagram hesaplarının da silineceği açıklandı. Artık bu sorun son buluyor. Threads uygulamasını silmek isteyen kullanıcılar, Instagram hesaplarından bağımsız bir şekilde uygulamayı silebilecekler.

Kullanıma sunulduğu ilk andan itibaren uygulama içerisindeki en büyük eksiklik Threads hesap silme özelliğinin olmamasıydı. Platforma gelen yeni özellik ile uygulama Instagram’dan bağımsız bir şekilde silinebilecek.

Threads uygulaması da diğer sosyal medya uygulamaları gibi dondurma veya silme seçeneğini kullanıcılarına sunacak. Hesabını silmek isteyen kişilerin hesapları ise 30 gün içinde tamamen silinmiş olacak.

Threads hesabı nasıl silinir?

Threads hesabını silmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli.

  • Adım 1: İlk olarak akıllı telefonunuzda Threads uygulamasına giriş yapın.
  • Adım 2: Uygulama içerisinde Ayarlar bölümüne gidin.
  • Adım 3: Ardından Hesap seçeneğini seçin.
  • Adım 4: Çıkan seçenekler arasındaki Profili dondur veya sil seçeneğine tıklayın.
  • Adım 5: Hesabı silmek veya dondurmak için istediğiniz seçeneğe tıklamanız yeterli.

Peki siz Meta’nın Threads uygulaması ile ilgili yeni kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz