Arzum AirTasty sıcak hava fritözünü inceledik

0
711 Okunma

Teknolojinin gelişimi her alanda olduğu gibi mutfaklarımızı da olumlu yönde etkiledi. Artık kendi kendine yemek yapabilen robotlardan en zorlu yiyecekleri bile çok az ya da hiç yağ olmadan sıcak havayla pişirmemize veya kızartmamıza olanak sağlayan cihazların popülerleştiğini görüyoruz. Bugünkü inceleme konuğumuz ise Arzum Airtasty Airfryer oldu.

Arzum Airtasty Airfryer özellikleri! Neler pişirebiliyoruz?

Arzum Airtasty Airfryer ile sebze, et, tavuk, balık ve hamurişi gibi birçok yiyeceği çok az yağ ile pişirebiliyoruz. Hatta isteğe göre bazı yemeklerde hiç yağ kullanmadan da oldukça güzel sonuçlar almak mümkün. Fakat bizim önerimiz en iyi lezzeti yakalayabilmek için bir çay kaşığı kadar da olsa yağ kullanmanız yönünde.

Airtasty Airfryer’ın 4 litrelik geniş hacimli çıkarılabilir haznesi sayesinde içerisine tek seferde birden fazla yiyeceği yerleştirebilmek mümkün. Daha sonra da bu hazneyi çıkararak elde veya bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

Yemek yapım sürecinde ise tarifiniz eğer önceden hazırsa ısı ve zaman ayarlarını bu doğrultuda ayarlayarak tüm işi Airfryer’ın halletmesini bekleyebilirsiniz. Tabii ilk kez yapacağınız bir yemekte ara ara kontrol etmekte fayda olacaktır.

Arzum Airtasty Airfryer teknik özellikleri

Güç: 1350 W
Isı Ayarı: Var
Kapasite: 4 Litre
Zaman Ayarı: 60 Dakika
Çıkarılabilir Hazne: Var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz