Astroloji meraklıları için en iyi 5 burç uygulaması

0
889 Okunma

Birçok kişi günlük astroloji ve burç yorumlarını okumadan güne başlamıyor. Önceden gazete ve dergilerden okuduğumuz burç yorumlarına şimdi kolaylıkla mobil uygulamalardan erişebiliyoruz. Bu yazımızda siz astroloji meraklıları için en iyi 5 burç uygulamasını listeledik.

Günlük Burçlar – Astroloji

Ücretsiz bir uygulama olan Daily Horoscope – Astrology, günlük burç yorumlarının yanı sıra kullanıcılarına Çin Falı, günlük Ay Tahminini gibi bir çok özellik sunuyor.

Moyra: Astroloji ve Burçlar

Astroloji ve burç uygulaması Moyra, doğum haritanı temel alarak kişiye özel günlük yorumları sunuyor. Gökyüzü hareketlerinden modaya çok farklı başlıklarda astroloji temalı içerikler bulunan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Günlük Burç 2021

Yıldız, Çin ve Maya Astrolojilerinin günlük; aylık ve yıllık olarak kullanıcılara sunulduğu uygulamada burcunuz hakkında her türlü konu mevcut.

Burc.co

Burc.co, sadece kişiye özel burç yorumu sunmakta. Her bireyin doğduğu gün; saat ve yere göre hesaplanan bir doğum haritasına göre günlük burç yorumlarını kullanıcılarına iletiyor.

Telve – Kahve Falı, Astroloji

Günlük, haftalık ve aylık burç yorumlarının yanı sıra fal baktırma özelliği bulunan Telve uygulaması kullanıcılarına sunduğu içerikler ile eğlenceli vakit geçirilmesini sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz