Atiye 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

0
283 Okunma
Atiye dizisi

Türkiye’de ve dünyada büyük ses getiren Netflix Türkiye orijinal yapımı Atiye 3. sezonu için müjdeli haberi verdi. İlgiyle takip edilen dizinin yeni sezonu Haziran ayında gösterime giriyor.

Atiye 3. sezonu için sayılı günler

Atiye için yeni sezon tarihi ne zaman

İlk sezonu ile büyük yankı uyandıran dizinin 2. Sezonu birçok eleştiri almıştı. Hayran kitlesi tarafından heyecan ile beklenen dizinin 3. Sezon yayın tarihi bugün paylaşılan video ile belli oldu. Haziran ayı içerik listesinde yer alan 3 sezon gösterim tarihine göre dizi 17 Haziran da hayranları ile buluşacak.

Atiye 2. Sezon da neler olmuştu?

Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün başrollerini paylaştığı dizide 2 sezon Atiye mor taşlı mağarayı nihayet bulmuştu. Bu geçit ile Atiye Cansu’nun yaşadığı fakat Göbeklitepe’nin var olmadığı başka bir dünyaya geçiş yapmıştı. Cansu artık Elif adında başka bir kadın ve bu yeni dünyada Atiye’yi kimse tanımıyor. Bu yeni dünya da hamile kadınlar ölüyor ve Atiye’de buna çare bulmaya çalışıyordu. Tüm bu serüvenin içerisinden ilk sezondan farklı olarak bu kez Atiye değil, Erhan evleniyor. Erhan’ı kendisine inandırmaya çalışıyordu.

Heyecanın asla bitmediği dizide adrenalin en yüksek seviyedeyken akıllarda birçok soru bırakarak son bulmuştu. Şimdi dizinin hayranları için gözler 17 Haziran’a yöneldi!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz