Realme, yeni ürünleri tanıttı: İşte detaylar

0
167 Okunma

Realme bugün bünyesinde iki yeni ürün daha kattı. Watch 2 Pro akıllı saat ve Buds Wireles, markanın iki yeni ürünü oldu. İşte yeni aksesuarların özellikleri

Realme Watch 2 Pro akıllı saat özellikleri

Realme Watch 2 Pro akıllı saat 1,75 inç 320×285 piksellik kare bir ekrana sahip. 90 farklı sporu otomatik algılayabilen akıllı saat ile her türdeki aktivitelerinizi takip edebiliyorsunuz. 390 mAH pile sahip saat tek şarj ile 14 günlük performans sunuyor. Son zamanların popüler özelliği olan SpO2 bu akıllı saatte de mevcut. Kandaki oksijen miktarı olarak bilinen bu özelliği bulunan saatin ayrıca yerleşik GPS özelliği de bulunuyor. Akıllı saat 72 dolara satışa çıkıyor.

Realme Buds Wireless 2 kablosuz kulaklık özellikleri

Realme Buds Wireless 2 kablosuz kullanılabiliyor ancak bir boyun askısına da sahip. Özelikle egzersiz yaparken kulaklık tercih eden kullanıcıların seveceği bu modelde ANC özelliği de bulunuyor. Ayrıca kulaklıkta bulunan Sony LDAC kodek ile yüksek kaliteli müzik dinleyebiliyorsunuz.  Farklı renk seçenekleri bulunun saatin tek şarj ile 22 saatlik pil ömrü var. Fakat bu pil özelliklerini kapattığınız sürece geçerli. Tam performans yani ANC ve LDAC açıkken pil performansı 10 saate kadar düşüyor. Kablosuz kulaklığın fiyatı ise 48 dolar olarak belirlenmiş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz