Aynı Anda Birden Fazla Instagram Hikayesi Nasıl Yüklenir?

0
180 Okunma

Instagram hikaye özelliği hayatımıza girdiğinden beri sosyal medyanın vazgeçilmezlerinden biri oldu. “Bana Bir Soru Sor”, “Sizinkini Ekleyin” ve “Müzik” çıkartmaları gibi takipçilerinizle etkileşim halinde olabileceğiniz bir çok özellik var. Eğer siz de sürekli hikayelerinizi aktif olarak kullanıyorsunuz önemli bir ipucu vereceğim.

Aynı Anda Birden Fazla Instagram Hikayesi Yükleme

Hikayenize aynı anda birden fazla fotoğrafı nasıl yükleyeceğinizi bilmiyorsanız, muhtemelen tek kişi siz değilsiniz. Zaman kazandıran ve oldukça basit olan bu özelliği öğrendikten sonra bir daha eskisi gibi kullanmayacaksınız.

Başlamadan önce size küçük bir sır vereyim. Aslında bu özellik normal bir gönderiye birden çok fotoğraf ve video yüklemenizle nerdeyse aynı. Muhtemelen yükleme seçeneğini fark etmeden gözden kaçırdınız, ancak endişelenmeyin, çünkü aynı anda birden fazla Hikaye yayınlama kılavuzu tüm adımlarını şimdi göstereceğim.

  • Başlamak için öncelikle Instagram‘ınıza girin.
  • Ardından ekranınızı sağa kaydırın ve Hikaye bölümüne girin.
  • Galerinize ulaşmak için ekranı yukarı kaydırın.
  • Üst tarafta iç içe geçmiş kareden oluşan “Seç” yazan simgeye basın.
  • Dokunduğunuzda galerinizde 10’a kadar fotoğraf ve video seçebilirsiniz.

Tüm bu işlemlerden sonra fotoğraflarınıza metin veya çıkartma ekleyerek canlandırabilirsiniz. Bu sayede aynı anda birden fazla Hikaye ekleyerek zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Son olarak hikayelerinize etkileşim arttırmak için içerisinde konum, etiket, GIF ve müzik kullanabilirsiniz. Yapacağınız farklı tasarımlarda oldukça ilgi çekici olabilir.

Bu kolaylığı nasıl buldunuz? Daha fazla böyle tüyolar istiyorsanız yorum yapmayı unutmayın !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz