Babalar Günü hediyesi olarak alabileceğiniz akıllı saatler

0
601 Okunma

Babalar Günü için geri sayım ve hediye arayışları başladı. Ne alacağına karar veremiyorsanız sizin için derlediğimiz bu listedeki akıllı saatlere göz atabilirsiniz.

1 – Huawei Watch GT2

babalar-gunu-hediyesi-olarak-alabileceginiz-akilli-saatler-1

Babalar Günü hediyesi olarak alabileceğiniz akıllı saatler listemizin ilk sırasındaki model Huawei Watch GT 2. Hem şık hem de sağlam bir akıllı saat olmayı başaran Watch GT 2, 46mm ve 42mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneği bulunuyor. Ayrıca Bluetooth kulaklıkların doğrudan bağlanabildiği saatte yerleşik GPS ve adımsayar gibi sensörler de kullanılıyor. 46mm’lik Watch GT 2′de 455 mAh, 42mm’lik modelde ise 215 mAh batarya bulunmakta.

2 – Apple Watch 6

babalar-gunu-hediyesi-olarak-alabileceginiz-akilli-saatler-2

Apple Watch 6’nın 40mm ve 44mm olmak üzere iki farklı opsiyonu bulunuyor. Akıllı saatin en çok dikkat çeken özelliği ise V02max ölçümü. Kandaki oksijeni anlık olarak ölçen Watch 6 aynı zamanda uykuda hareket algılama özelliğiyle öne çıkıyor. Genel anlamda önceki seriler ile benzerlik taşıyan model önceki nesilden daha hızlı şarj oluyor; tam şarj kapasitesine ulaşılması yaklaşık 1.5 saat sürüyor.

3 – Xiaomi Mi Watch

babalar-gunu-hediyesi-olarak-alabileceginiz-akilli-saatler-3

Babalar Günü hediyesi olarak alabileceğiniz akıllı saatler listemizde yer alan bir diğer model ise Xiaomi Mi Watch. 1,39 inç 454 x 454 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran ile karşımıza çıkan Mi Watch, 420 mAh kapasiteli bataryaya sahip. Ayrıca tek şarjla 5 ATM’ye kadar suya dirençli olan akıllı saatte PPG nabız sensörü, hızlanma sensörü, jiroskop, jeomanyetik sensör, hava basınç sensörü, ortam ışığı sensörü ve GPS bulunmakta.

4 – Samsung Galaxy Watch 3

babalar-gunu-hediyesi-olarak-alabileceginiz-akilli-saatler-4

Blutetooth 5.0 ve Wi-Fi teknolojileriyle gelen Samsung Galaxy Watch 3, NFC ve GPS desteğine sahip. 316L paslanmaz çelik kullanılan model; IP68 ve MIL-STD-810G sertifikaları sayesinde suya ve toza karşı oldukça dayanıklı. Ayrıca 56 saate kadar kullanım süresi sunan cihaz; 39 farklı mod sayesinde birçok spor çeşidini destekliyor.

5 – HONOR Watch Magic 2

babalar-gunu-hediyesi-olarak-alabileceginiz-akilli-saatler-5

Babalar Günü hediyesi olarak alabileceğiniz akıllı saatler listemizin beşinci sırasında ise HONOR Watch Magic 2 yer almakta. 14 güne kadar pil ömrü sunan akıllı saat özellikle sağlık yaşam ve zindelik üzerine odaklanmış durumda. Watch Magic 2, gün boyunca nabız takibi yapabiliyor. Bu sayede nabzınız çok düşük veya çok yüksek olduğu zaman sizi uyarıyor. Üstelik 6 uyku bozukluğu türü de bu saat ile tespit edilebiliyor.

6 – Oppo Watch

babalar-gunu-hediyesi-olarak-alabileceginiz-akilli-saatler-6

7 – Amazfit GTR

babalar-gunu-hediyesi-olarak-alabileceginiz-akilli-saatler-7

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz