Microsoft Xbox Mini buzdolabını duyurdu

0
976 Okunma

Geçtiğimiz günlerde oyun konsolu Series X’e benzer bir buzdolabı üzerinde çalıştıklarını ifade eden Microsoft, Xbox Mini buzdolabını duyurdu. Üstelik şirket yeni buzdolabı için tanıtım videosu yayınladı. Havalı görünümü ile dikkat çeken cihazın tasarımı ve “Xbox and Chill” ibaresi dışında pek detay paylaşılmadı.

Microsoft onayladı; Xbox Mini buzdolapları geliyor

Xbox Mini buzdolabı bu yıl içinde satın alınabilecek

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Microsoft, kullanıcılarla buluşturmak için gerçek Xbox Mini buzdolabı yaratacağını daha önce duyurmuştu. Şirket sözünde durdu ve gerçekleştirdiği etkinlikte “Bir Şey Daha” başlığıyla Xbox Mini buzdolabını tanıttı. “Xbox Velocity soğutma mimari ” ile güçlendirilen buzdolabı, yaklaşık 9 adet içecek kutusunu alabilecek kapasitede görünüyor.

Microsoft Xbox Mini buzdolabını, oyuncuların sürükleyici oyun deneyimi yaşarken serin kalmasına yardımcı olacak “dünyanın en güçlü mini buzdolabı” olarak tanımlıyor. Cihazın fiyatıyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor ancak 2021 yılı içinde satın alınabileceği öngörülüyor. Oyuncuların dikkatini çeken bu buzdolabının ortaya çıkış hikayesini sizlere kısaca anlatalım:

microsoft-xbox-mini-buzdolabini-duyurdu-2

Şirketin 2019 yılında tanıttığı oyun konsolu Series X buzdolabına benzetilmiş ve bu durum üzerine meme’ler paylaşılmıştı. Ardından şirket; gerçekten bir Series X buzdolabı hazırlamış ve Snoop Dogg gibi ünlü isimlere hediye etmişti. Xbox Pazarlama Direktörü Aaron Greenberg Twitter üzerinde gördüğü yorumların ardından kullanıcılara gerçek Xbox Mini buzdolabı yaratacağına söz vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz