Bağımlılık yapacak en iyi 7 Google Doodle oyunu

0
2.889 Okunma
Google Doodle oyunları

Oyun denilince akla PlayStation ve XBox gelse de birçoğumuzun her ortamda oynayabildiği oyunların başında Google Doodle geliyor. Adeta bağımlılık yapan bu oyunlar herhangi bir ek platforma ihtiyaç duymadan oynama imkanı sunuyor. Özellikle iş yerinde ya da okulda sıkıldığınız zamanlarda sizi oyalayacak oyunlar arıyorsanız size 9 pratik oyun tavsiyemiz var. İşte sizi bağımlısı yapacak 7 Google Doodle oyunu.

En iyi 9 Google Doodle oyunu

İndirmeden sadece bağlantı üzerinden oynayabileceğiniz bu oyunlar boş vakitlerinizde tek tercihiniz olabilir. Hadi başlayalım!

PAC-MAN

Yılların efsane oyunu PAC-MAN birçoğumuzun çocukluk anılarını geri getiriyor. 30. Yıldönümüne giren oyunu anlatmaya gerek yok.

PAC-MAN oyunu için tıklayın.

Google şampiyon adası oyunları

2020 Tokyo Olimpiyatları kutlamak amacı ile yayınlanan bu anime oyun Google’ın en karmaşık oyunlarından bir tanesi. Klasik Google Doodle oyunları size basit geliyorsa bunu kesinlikle deneyebilirsiniz.

Google şampiyon adası oyunları için tıklayın.

Pony Express

Oyunun 155. Yıldönümüne özel yapılan bu Doodle, herhangi bir şey düşünürken bile oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan. Postaları Pony ile en yakın kasabaya taşımaya çalışırken birçok engel ile karşılaşacaksınız.

Pony Express oyunu için tıklayın.

Robert Moog

Müzikal severlerin hoşça vakit geçireceği bu Doodle ile farklı müzikler yapabilirsiniz.

Robert Moog oyunu için tıklayın.

Basketbol

İşlerinden dolayı spora vakit ayıramayanları teselli edecek bu Google Doodle oyunu ile binlerce basket atabilirsiniz. Ayrıca oyun, 2012 Yaz Olimpiyatları için tasarlandı.

Basketbol oyunu için tıklayın.

Rubik Küp

Yılların el oyunu tubik küpü kimilerinin en büyük eğlencesi. Stres atmaya birebir olan oyunu dihjitalde oynamanın en pratik yolu ise Doodle. Hadi bakalım kim daha hızlı bitirecek!

Rubik Küpü oyunu için tıklayın.

Cadılar Bayramı

Sihirli güçleri olan bir kara kediyi canlandıracağını bu Google Doodle oyunu ile gerilim zaman zaman yükseliyor. Çok basit gibi görünen ama seviye ilerledikçe keyif alacağınız oyunu mutlaka deneyin. Bu oyun 2016 Cadılar Bayramı için tasarlandı.

Cadılar Bayramı oyunu için tıklayın.

Boş vakitlerinizi değerlendireceğiniz, herhangi bir aracı ürüne ya da ücret ödemeye gerek kalmadan oynayacağını Doodle oyunlarını sizler için listeledik. Siz oyunlardan en çok hangisini beğendiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz