Lucifer final sezon tarihi belli oldu! İşte Luficer final fragmanı

0
375 Okunma
Lucifer final fragmanı

Netflix popüler dizileri arasında yer alan Lucifer için yolun sonuna gelindi. 5. sezon 2. Kısmının geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizinin 6. Sezonun olup olmayacağı merak konusuydu. Hayranları tarafından merakla beklenen soruya yanıt Netflix’ten geldi. Netflix Türkiye Instagram profilinde Lucifer final fragmanı yayınlandı.

Lucifer final fragmanı yayınlandı!

Lucifer Final sezon fragmanı

Kısa süre içinde en çok izlenen diziler arasına giren Lucifer, hayranlarının meraklı bekleyişine bir son verdi. Yayınlanan son sezondan itibaren neler olacağı konusunda meraklı soruların yoğunlaştığı dizinin final sezon tarihi açıklandı. Netflix Türkiye resmi Instagram hesabında yayınlanan fragmana göre Lucifer 6. sezonu, final sezonu olacak. Yayın tarihi ise 10 Eylül olarak yayınlandı.

28 Mayıs tarihinde yayınlanan son sezon akıllarda birçok soruyu beraberinde getirmişti. Final sezonu için yıl sonu ya da sonraki yıl yayınlanması bekleniyordu. Fakat bu bekleyiş sona erecek. 10 Eylül tarihinde final sezonu izleyiciler ile buluşacak.

Lucifer dizisinin konusu

Cehennemin Efendisi Lucifer diğer adıyla şeytan, artık bu durumdan sıkılır ve  Los Angeles’ın ihtişamlı bir hayat sürmeye karar verir. Kararı sebebiyle hâkimiyetini sürdüğü cehennemi terk edip bu şehirde ‘Lux’ adında bir mekân açar. Burada yeni ve fani bir yaşama başlar. Fakat kardeşi melek ve babası tanrı onu asla rahat bırakmaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz