Bang & Olufsen Beoplay EX Türkiye’de satışa sunuldu

0
265 Okunma

Kablosuz kulaklık pazarına yeni adapte olmaya çalışan Bang & Olufsen, Beoplay EX  isimli en yetenekli kablosuz kulaklık modelini Türkiye’de satışa sundu. İşte detaylar..

Bang & Olufsen Beoplay EX özellikleri

Beoplay EX, uyarlanabilir ANC işlevinin pratikliğini unutmadan, ses kalitesi açısından aşırı coşkuyla sunulur. Gövde de tamamen su geçirmez, Beoplay EX bugüne kadar Bang & Olufsen’in en çok yönlü kablosuz kulaklık modelini temsil ediyor. İşlevsellik ve stilin birleşimi sayesinde Beoplay EX, günümüzde ortaya çıkan farklı ses deneyimlerinin tonunu ayarlamak için mükemmel bir ortaktır.

bang-olufsen-beoplay-ex-turkiye-de-satisa-sunuldu-1

Beoplay EX, yenilikçi bir şekil için diğer Bang & Olufsen kulaklıklardan farklıdır . Proje, Thomas Bentzen tarafından styliform model temelinde geliştirildi. Bang & Olufsen’de işlevsellik, stil ve konfor arasındaki mükemmel dengeyi sağlamak için her ayrıntının nasıl tasarlandığını vurgulamak istiyorlar. Şeklin ergonomisi,  işçilik ve yenilikte 96 yıllık deneyime sahip Bang & Olufsen’in estetiği ile mükemmel bir şekilde bütünleştirilmiştir. 

En son  Bluetooth 5.2 teknolojisi ve arka plan gürültü azaltma  işlevi ile donatılmış Beoplay EX, nerede olursanız olun ofisiniz, arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantı kurmak için kablosuz teknolojiyi kullanmayı doğal hale getirir. Entegre Çok  Noktalı bağlantı  modu  , kulaklığın aynı anda iki cihazla etkileşime girmesine olanak tanır, böylece kullanıcı bir cihazdan müzik dinleyebilir ve diğeriyle arama yapabilir. Uzun ömürlü bir çözüm sağlamak için, gelişmiş bağlantı işlevlerine IP57 sertifikası ile ter, toz ve neme karşı aşırı dayanıklılık eşlik ediyor .

Son olarak Bang & Olufsen Beoplay EX True Wireless Kulak İçi Bluetooth Kulaklık ülkemizde 7.999 TL gibi yüksek bir fiyatla satışa sunuldu. Siz kulaklığı beğendiniz mi? Ürün hakkındaki düşünceleriniz neler?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz