Instagram’da beğenilen gönderiler nasıl görüntülenir?

0
228 Okunma

Bir Instagram kullanıcısı, her gün fotoğraf ve video paylaşım platformunda ortalama yüzlerce gönderi görüyor. Geri dönmek veya beğenmek istediğiniz Instagram gönderilerini aktif olarak kaydetmediğiniz sürece, aynı gönderiyi tekrar görmeye çalışmakta zorlanabilirsiniz. İyi haber şu ki, Instagram şimdiye kadar beğendiğiniz tüm gönderileri görüntülemenize izin vermenin kolay bir yoluna sahip.

Instagram’da beğendiğiniz gönderileri görüntüleyin

1. Alt gezinme çubuğunu kullanarak Instagram profilinizi açın ve sağ üst köşedeki menüye dokunun. Beliren açılır menüden “Hareketleri”i seçin .

2. Burada, Instagram‘da beğendiğiniz gönderileri görüntülemek için “Etkileşimler”e dokunun ve “Beğeniler”i seçin .

3. Artık resimler, videolar ve Reels videoları dahil olmak üzere şimdiye kadar beğendiğiniz tüm gönderileri göreceksiniz. Bu gönderileri en yeniden en eskiye göre sıralayabilir, bir süre belirleyebilir ve hatta belirli bir platform kullanıcısından gelen gönderileri filtreleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken filtreleri uygulamak için sağ üst köşedeki “Sırala & filtrele” seçeneğine basmak.

instagram-da-begenilen-gonderiler-nasil-goruntulenir-1

Instagram Reels izleme geçmişinizi kontrol edin

Reels izleme geçmişinizi takip etmenin bir yolu, beğenilen Reels videolarıdır. Bir videoyu daha sonra tekrar ziyaret etmek için beğendiğiniz gönderilere göz atabilirsiniz. En son beğendiğiniz tüm gönderileri göreceksiniz. Ardından, Reels izleme geçmişinizi takip etmek için beğendiğiniz videoları burada bulabilirsiniz. Instagram ayrıca beğenilen gönderilerinizi sıralamanıza ve filtrelemenize olanak tanır. Başlamak için sağ üst köşedeki “Sırala ve filtrele” seçeneğine dokunun.

Artık beğendiğiniz gönderileri en yeniden en eskiye ve en eskiden en yeniye göre sıralayabilirsiniz. Ayrıca, belirli bir zaman dilimindeki beğenilen gönderileri görüntülemek için başlangıç ​​ve bitiş tarihleri ​​belirleme seçeneğine de sahip olursunuz. Bu, belirli bir ayda beğendiğiniz Reels videolarını ararken kullanışlı olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz