Barbekü meraklılarına en iyi 5 elektrikli ızgara önerisi

0
1.163 Okunma
Barbekü meraklılarına en iyi 5 elektrikli ızgara önerisi

Et yemekleri içerisinde en çok tercih edilen pişirme yöntemi ızgara oluyor. Birçok kişisinin severek tükettiği ızgaralar için evde barbekü bulundurmak oldukça zor. Fakat elektrikli ızgaralar sayesinde bu sevdanızı ev ortamında da yaşayabilirsiniz. Barbekü severlerin pikniğe gitmeden de lezzet alabilecekleri en iyi elektrikli ızgara modellerini sizler için listeledik. İşte satın alabileceğiniz en iyi ızgaralar.

En iyi elektrikli ızgara modelleri (Top 5)

Et yemeyi seven hemen herkes ızgarada pişen köfte, kırmızı et, balık ve beyaz eti seviyor. Fakat bu koşulları sağlamak her zaman kolay olmuyor. Canınız ızgara istediğinde pikniğe gitmenize gerek kalmadan kendi mutfağınızda bu lezzete ulaşmak mümkün. Elektrikli ızgara modellerini sizler için listeledik. Bütçenize uygun ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak ızgaralara aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tefal dumansız elektrikli ızgara

elektrikli ızgara tefal

Ömürlük bir ızgara arayanlar için, küçük ev aletleri konusunda başarısını kanıtlamış Tefal markasının bu ürünü iyi bir seçenek. Ev tipi bu ızgara ile dumansız şekilde ızgara yapabilirsiniz. Ayrıca homojen ısı dağılımı ve çıkarılabilir plakaları ile pişirme ve temizleme konusunda da zorlanmayacaksınız.

Gazella kapaklı dumansız ızgara

Daha hızlı pişirme ve pişen etlerin uzun süre sıcak kalmasına destek olması için kapaklı olarak sunulan bu ızgara; yıkanabilir parçalardan oluşuyor. Eşit ısı dağılımı ve yağ toplama özelliği sayesinde ızgaralarınızı dumansız ve kolayca pişirebilirsiniz.

Arnica dumansız ızgara

Garnit plaka olarak tasarlanmış bu elektrikli ızgara dumansız ve eşit ısı dağılımı ile ev tipi modellere uygun. Ayrıca çıkarılabilir plakaları sayesinde kolay temizlik imkanı da sunuyor.

Korkmaz elektrikli ızgara

elektrikli ızgara korkmaz

Önceki modellerin aksine tam bir ızgara görünümüne sahip bu model ısı yansıtma özelliğine sahip. Çıkarılabilir parçaları ile temizlik konusunda kolaylık sağlıyor.

Sinbo ayaklı ızgara

Balkon tipi bu elektrikli ızgara ile tam bir barbekü hissi yaşayabilirsiniz. Ayaklı olması sebebi ile kullanım kolaylığı sunan bu model; farklı sıcaklık kademeleri ve minimum duman çıkarma özelliği ile tam bir mangal keyfi sunuyor. Çıkarılabilir parçaları sayesinde kolay temizlik imkanı sunan Sinbo ayaklı ızgara, her mekanda kullanmaya uygun olarak üretilmiştir.

Birbirinden farklı 5 elektrikli ızgarayı sizler için listeledik. Listedeki ürünlere ve benzer birçok farklı ürüne aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz