Bayram tatilinizi güzelleştirecek teknolojik ürünler!

0
205 Okunma

Kurban Bayramı’na girdiğimiz bugünlerde, 9 günlük tatilde kullanabileceğiniz ve çoğuna da ihtiyacınız olabilecek teknolojik ürünleri sizler için bir araya getirdik. Şarj aletinden powerbank’e bir sürü ürünü incelediğimiz bayram tatilinizi güzelleştirecek teknolojik ürünler sizlerle!

Bayram tatilinizi güzelleştirecek teknolojik ürünler!

Videomuzdaki ürünlerden satın almak için buraya tıklayın

Isıya dayanıklı malzemeden yapılmış gövdesi ile küçük ebatlarda ve darbelere dayanıklı olmasının yanı sıra sıcaklık artışı, kısa devre ve aşırı akıma karşı korumalı Mcdodo CC-6601 araç içi çakmak şarj cihazı ilk ürünümüz oldu.

Tabiki  tatilde hayat kurtaran ürünlerden olan Anker PowerCore 20.000 mAh powerbank, PowerIQ 2.0 18W teknolojisi ile 2 adet USB-A bağlantı noktası ile çoklu cihaz şarjını destekliyor. Tatilinizi müzikle hareketlendirmek için seçtiğimiz JBL Go 3 kablosuz hoparlör, yeni göz alıcı keskin tasarımı, renkli kumaşları ve etkileyici detayları ile bir sonraki geziniz için olmazsa olmaz bir aksesuarınız olacak. JBL Go 3, sahip olduğu JBL Pro Sound ses performansı ile müzik keyfinizi maksimum düzeye çıkarak. Go 3, IP67 suya ve toza dayanıklı gövde yapısıyla her ortamda müzik keyfinize devam etmenizi sağlıyor.

Müziğimi sadece kendim dinleyeceğim diyenler için de Beats Fit Pro kablosuz kulaklık modelini seçtik. Beats Fit Pro kulağınıza uyacak şekilde esneyerek tam oturan rahat kanat uçlarına sahip evrensel kanat ucu tasarımı her daldan sporcu tarafından zorlu testlerden geçirildi. Basıncı azaltan havalandırma noktalarıyla tamamlanan tasarımı sayesinde bu kulaklıkları gün boyu rahatça takabilirsiniz. Hem Apple hem de Android için sunulan Uygunluk Testi kişiye özel akustik yalıtım ve optimum performans için en doğru uyumu bulmanıza yardımcı oluyor.

Akıllı saat olarak spor ve nabzınızı ölçebileceğiniz Huawei Watch Fit 2 modeli, 1.74 inç FullView ekran ve pil ömrü ile değerlendirilebilecek bir teknolojik ürün. Listemizdeki diğer ürünleri yukarıdaki link üzerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz