HUAWEI, MatePad 11 için ‘Sakura Pink’ rengini piyasaya sürdü

0
213 Okunma

Huawei, MatePad 11 Tablet’e bir renk seçeneği daha ekledi. Bu sefer şirket, 8+128GB depolama seçeneği ile Sakura Pink renk varyantını piyasaya sürdü. İşte detaylar…

Huawei MatePad 11 yeni bir Sakura Pembesi rengi alıyor

Aralık 2021’de Huawei, 11 inç ekran, 2560*1600 çözünürlük, 120Hz yüksek yenileme hızı ve DCI-The P3 film seviyesi desteği ile MatePad 11 Tablet 8+128GB WiFi sürümünü piyasaya sürdü. renk gamı ​​ekranı TUV Rheinland low blue light/flicker-free ikili sertifikasını geçmiştir ve Harman Kardon tarafından ayarlanmış dört hoparlörlü bir modül ile donatılmıştır.

huawei-matepad-11-icin-sakura-pink-rengini-piyasaya-surdu-1

Huawei’nin 120 Hz yenileme hızını destekleyen ilk tableti olan MatePad 11, video, oyun, okuma ve kayan sahnelerde daha akıcı bir çalışma deneyimine sahip ve ikinci nesil HUAWEI M-Pencil kalemi ile gecikme 2 ms kadar düşük.

Sistem açısından, Huawei MatePad 11, çoklu ekran işbirliğini, akıllı çoklu pencereleri ve diğer işlevleri destekleyen ve paralel ufukları, klavye ve fare işlemlerini/kısayollarını vb. daha da optimize eden HarmonyOS 2 sistemi ile önceden yüklenmiştir. Çekirdek yapılandırma açısından, Huawei MatePad 11, Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ile donatılmıştır. Ön 8 megapiksel lens ve arka 13 megapiksel lens, 1 TB’a kadar depolama alanıyla ek depolama genişletmesini destekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz