Bebeğinizin gelişimini geleceğe saklamanın 3 yolu

0
527 Okunma

Bebeğinizin tüm gelişimini fotoğraflayıp geleceğe saklamak sadece sizin fikriniz değil. Dünyada bir çok insan bebeğinin fotoğrafını ilk doğduğu andan itibaren çekmeye başlıyor. Çeşitli yedekleme yöntemleri ile bu fotoğrafları geleceğe anı olarak saklıyor. Bunu yaparken aynı zamanda Instagram, Facebook gibi sosyal ağlarda gün gün fotoğrafları paylaşmayı ihmal etmiyor.

Bebeğinizin tüm gelişimini sizde kaydetmek ve geleceğe saklamak istiyorsanız 3 adet uygulama önerimiz var.

Tinybeans

Bebeğinizin doğumu ile ne kadar geniş bir aileye sahip olduğunuzun farkına varırsınız. Tüm aile bireyleri bebeğiniz ile ilgili gelişimleri merak eder ve sürekli sizden fotoğraf ister. Whatsapp veya sosyal medya ile gelişimleri aile bireylerinizle paylaşabilirsiniz. Fakat her gün bunu yapmak size zor gelebilir. Ayrıca bu şekilde fotoğraflarınızın yedeğini alamazsınız. Tinybeans uygulaması sayesinde bebeğinizin fotoğraflarını anlık olarak tüm aile bireyleriniz ile paylaşabilir ve bu fotoğrafları yedekleyebilirsiniz. Hem mobil hem de bilgisayarlarınızdan hesabınıza giriş yaparak istediğiniz her yerde fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz.

Tinybeans web sitesinden ücretsiz hesap açabilir, Google Play ve App Store’a buradan ulaşabilirsiniz.

Baby Story

Bebek hikaye uygulamalarına göre daha çeşitli alternatifler sunan Baby Story, 15’den fazla filtre seçeneği ve 100’den fazla yazı tipi ile farklı bir uygulamaya ihtiyacınız olmadan fotoğraflarınızı düzenlemenize yardımcı olur. ebeveynler olarak çocuğunuzun gelişimi hakkında hem her anı kaydetmek hem de sosyal medya da kaliteli içerikler paylaşmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz. İlk bakışta ücretsiz olan Baby Store’da eğer farklı hizmetler de almak istiyorsanız ücret ödemeniz gerekebilir. Uygulamanın tek dezavantajı sadece App Store’da bulunması.

Baby Store  uygulamasın ulaşmak için buraya tıklayınız. 

Peekaboo Memonts

Peekaboo, diğer 2 uygulamaya göre daha farklı seçeneklere sahiptir. HD kalitedeki fotoğraf ve videolarınızı sınırsız olarak saklayabileceğiniz. Bunlar için zaman sıralamasını sizin yerinize yapabilen güvenli bir uygulamadır. Tıpkı bir elektronik günlük gibi bebeğinizin sesini yada geleceğe dair onda mektuplar yazarak saklayabilirsiniz. yanlışlıkla sildiğiniz fotoğraflarınız sizin için 6 ay boyunca saklamaya devam eden bu uygulama bazı ek özellikler için sizden ücret talep edebilir. Tüm mobil cihaz ve bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama ile bebeğinize çok güzel bir kitap oluşturabilirsiniz.

Peekaboo Memonts‘a web sitesinden ücretsiz hesap açabilir, Google Play ve App Store‘a buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz