Bekleyenlere müjde: “La Casa de Papel: Kore” Netflix’te yayında

0
303 Okunma
La Casa de Papel Kore

Netflix platformunun kıymetli yayınlarından olan La Casa de Papel, final yapmasının ardından hayranlarını üzmüştü. Tüm dünya tarafından ilgiyle takip edilen dizi serisi için sevindiren haber Kore versiyonunun çekileceği ile gelmişti. Fragmanlar ve tanıtımların ardından nihayet büyük gün geldi. La Casa de Papel: Kore Netflix’te yayınlanmaya başladı. İşte detaylar.

La Casa de Papel: Kore yayınlandı

La Casa de Papel Kore

Yapılan duyurularda 24 Haziran tarihini işaret eden Netflix; sözünü her zaman ki gibi tuttu ve diziyi yayına aldı. Platformun en çok izleyici getiren dizileri arasında olan bu dizi serisi, abonelik tartışmalarından sonra yeni bir soluk getirebilir. Son zamanlarda yine işten çıkarmalar ve kaldırılan yayınlar ile gündeme gelen Netflix; reklamlı abonelikler için geçtiğimiz gün onay aldı. Yakın zaman da daha uygun fiyatlı Netflix abonelikleri edinmemiz mümkün olacak.

Gelelim yeni diziye. Hayranları heyecanlandıran dizi 6 bölümlük sezondan oluşuyor. Dizi hakkında Netflix tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Bir grup hırsız, Kuzey ve Güney Kore’nin ortak darphanesini ele geçirince polis, rehineleri kurtarıp hırsızları ve gizemli elebaşlarını yakalamak için harekete geçer.”

Sevilen dizinin başrollerinde ki isimler; Yoo Ji-tae, Kim Yunjin ve Park Hae-soo. İlk seride hayranlık ile takip edilen dizi bu seride de aynı heyecanla başladı. Netflix için oldukça değerli olan bu içerik, devamında neleri getirecek merak ediyoruz.

La Casa de Papel: Kore dizinin izleyenleri yorumlar kısmına bekliyoruz!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz