Twitter’da yeni dönem: Altyazı özelliğini kullanıma sunuldu

0
277 Okunma
Twitter altyazı

Sosyal medya platformu Twitter bir süredir test aşamasında olan özelliğini Android ve iOS cihazlar için aynı anda kullanıma sundu. Artık her dilden videoyu kolayca izleyebileceksiniz. İşte Twitter altyazı özelliği hakkındaki ayrıntılar.

Bekleyenlere müjde: “La Casa de Papel: Kore” Netflix’te yayında

Twitter altyazı özelliğini kullanıma sundu

Twitter sadece ulusal değil uluslararası birçok içeriğin adresi. Birçok kişi sadece kendi dil ve kültürünüze ait kişileri takip etmiyor. Çeşitliliğin yaygın olduğu bu Twitter’da bir süredir masaüstü sürümünde altyazı özelliğini deneyimleyebiliyoruz. İsteğe göre video içerisinde konumlanan CC düğmesi ile açılıp kapanabilen bu özellik şimdi akıllı telefonlarda da yer alıyor.

Farklı dilde bir video izlerken artık CC düğmesine basarak otomatik oluşturulan altyazıları deneyimleyebilirsiniz. Daha önce yalnızca masaüstü sürümünde bulunan özellik; Android ve iOS yazılımlar için aynı anda kullanıma sunuldu. Twitter Support resmi hesabından bunun için bir paylaşım yapıldı.

Yukarıdan da görebildiğiniz gibi özelliği kullanmak istemediğinizde kapatabiliyorsunuz. Eğer bir video için CC düğmesine basarak altyazıları açtıysanız sonraki videolarda da otomatik olarak altyazı açık kalıyor. Uzun yıllardır altyazı özelliği telefonların sadece ayarlar kısmından açılıp kapatılabiliyor. Bu uzun ve dolaylı süreç artık sosyal medya platformları için sorun olmaktan çıktı. Birçok sosyal medya platformu bu opsiyonel özelliği kullanıcılarına sunuyor.

Altyazı özelliğini henüz deneyimleyemediyseniz Twitter mobil uygulamanızı güncelleyebilirsiniz. Güncelleme sonrasında özellik Android ve iOS için aktif edilecektir.

Yeni özellik hakkındaki fikirlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz