Bekleyenlere müjde: Yakamoz S-245 yayınlandı!

0
351 Okunma

Tükiye’nin ilk bilim kurgu dizisi olan Yakamoz S-245 Netflix’te yayınlandı. Türkiye ile birlikte 190 ülkede yayına giren dizinin ayrıntıları da belli oldu. İşte detaylar.

Yakamoz S-245 dizisinin konusu ne?

Yakamoz s-245

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin yer aldığı dizide birçok ünlü isim yer alıyor. Dizinin oyunları arasında Ertan Saban, Güven Metin Akpınar, Ece Çeşmioğlu, Jerry Hoffmann, Ecem Uzun, Meriç Aral, Ersin Arıcı, Onur Ünsal yer alıyor. Tolga Karaçelik ve Umut Aral tarafından yönetmenliği sürdürülen dizi toplamda 7 bölümden oluşuyor. Bölümlerin her biri 45 dakika uzunluğunda.

Bir Denizaltı Hikayesi adı ile Türkiye’de ünlenen; daha sonra Yakamaz S-245 adını alan başarılı dizi hakkında Netflix tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman, denizaltında gerçekleştirilecek bir araştırma görevine katılacaktır. Ancak güneş, yüzeydeki herkesi öldürmeye başlayınca Arman ve bilim insanlarından oluşan ekibi hayatta kalmak için askerî bir denizaltına geçmek zorunda kalır.

Yüzeyde neler olup bittiğini ve askerî denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu anlamaya çalışırlarken iki mürettebat arasında, özellikle de Arman ile geminin ikinci kaptanı Umut arasında gerilim yükselir. Arman yalnızca hayatta kalmak için mücadele etmeyecek, hayatının aşkıyla ikinci bir şans da elde edecektir.”

Netflix abone fiyatlarında indirim yapmaya hazırlanıyor

Into The Night bağlantılı dizi Türkiye’nin dizi sektöründe gerçekleştirdiği önemli bir adım. Bilim kurgu temalı dizi bir ilk olma özelliğini de taşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz