Ben Affleck gitti, yeni Batman kim olacak?

1
609 Okunma

Daha önce Maymunlar Cehennemi filminin yönetmen koltuğunda gördüğümüz Matt Reeves, yeni Batman filminde de aynı görevi üstlenecek. Yeni filmin gösterime girmesine uzun bir süre var ancak şimdiden eski Batman Ben Affleck’in pelerinini çıkardığı açıklandı. Şimdilerde yeni Batman filminde başrol oyuncusunun kim olacağı merak konusu. Yeni pelerini takan Batman 25 Haziran 2021 yılında sinema perdesinde olacak. Gösterim tarihine daha epey bir zaman olsa da olası Batman adayları şimdiden konuşulmaya başlandı. Yeni Batman kim olacak? Sorusuna yanıt aranıyor.

İşte yeni Batman olma potansiyelinde 6 aktör…

Penn Badgley

Penn Badgley

Yeni filmde Batman’in çizgi romanlarda gösterilen dedektif yönüne ağırlık vermek isteyen Reeves’in listesinde son olarak You dizisinde saplantılı erkek arkadaş rolüne hayat veren Penn Badgley yer alıyor olabilir. Badgley, Batman’in dedektif yönünü güzel bir şekilde ortaya koyabilir.

Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt

Kara Şövalye Yükseliyor filminde John Blake karakterine can veren Joseph Gordon-Levitt, bağımsız Batman filminde başrol olarak karşımıza çıkabilir. Ancak, birçok Batman hayranı bu seçimin doğru olmayacağı konusunda hemfikir. 

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

Matt Reeves projesinde ismi geçen isimlerden biri de Jake Gyllenhaal. Gyllenhaal görünüş olarak da Christian Bale’i andırıyor. 

Jon Hamm

jon Hamm

Aslında Matt Reeves yeni Batman için daha genç bir Bruce Wayne arıyor. Bu yüzden Jon Hamm ihtimali biraz düşük kalıyor. Çünkü Hamm ve eski Batman Ben Affleck aynı yaşta.

Mahershala Ali

Mahershala Ali

Bir Afro-amerikanı Batman kostümü ile görmek oldukça ilginci çekici olabilir. Ali, gerçek dedektif ruhunu beyaz perdeden seyirciye net bir şekilde yansıtabilir. 

Armie Hammer

Armie Hammer

Listenin bir başka ismi de Armie Hammer. Hammer mavi gözleri ve fiziksel özellikleri ile Bruce Wayne oldukça benzemesi ile öne çıkıyor. 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz