”Benim maskem tasarım olmalı” diyenler için: AusAir

1
2.887 Okunma
maske tasarımı

Bildiğiniz gibi hem hava kirliliği hem de geçen aralık ayından beri yaşanan Corona virüsü salgını maskeye olan talebi artırdı. Birçok bölgede birçok tasarım maske ile karşılaştığımız bu sektör salgına bağlı olarak iyice gelişim gösterdi. Bu maskelere bir yenisini ekleyen tasarımcılar, Kickstarter üzerinden fonlamaya açtıkları tasarımsal açıdan minimal ve fonksiyonel maske için destek bekliyor.

Maske tasarimi

AusAir’ın botanik yüz maske tasarımı oldukça minimal

Aslında bir maskeden beklenenler oldukça basit, eğer hava kirliliği gerekçesiyle maskeleri takıyorsak( tıpkı Japonlar ve Koreliler gibi) bizi kirli havadan koruyacak bir filtre sistemine sahip olmasını bekleriz.

Bunun yanında Corona virüs gibi salgınlardan kaynaklı olarak maskeyi takmak istiyorsak, biraz daha gelişmiş bir maskeye ihtiyacımız var. Yeni nesil kirlilik ve viral filtrasyon maskesi olarak adlandırılan tasarım birçok açıdan ihtiyaçları karşılayacak gibi duruyor.

AusAir’in yüz maskeleri, ‘premium’ tüketici maskeleri için gelişmekte olan bir pazarın bir parçası olarak kendisini konumlandırıyor. Fabrika işçileri tarafından giyilen temel bez maskelerden veya doktorlar tarafından giyilen tek kullanımlık maskelerden farklı olarak AusAir, maskelere günlük tüketicinin ihtiyacını ele alarak yaklaşıyor.

Burun bölgesinde yer alan akıllı köpük sistemiyle sizin burnunuzun şeklini alıyor. Birden fazla katmandan oluşan bu maskenin soluduğunuz havayı temizleyen filtre sistemi bulunuyor. Gelişmiş bir teknoloji kullanılan maske için taleplerin yüksek olması da bekleniyor.

Maske-tasarimi

AusAir’in maskeleri, sadece partikül maddeleri hapsetmekle kalmayor, aynı zamanda daha iyi nefes almayı sağlayan ‘botanik’ PM2.5 filtrelerine sahip ilk maskelerden birisi.

Lavanta, Çay Ağacı ve Okaliptüs gibi seçenekler arasında yer alan bu botanik filtreler, sadece toz ve virüsleri yakalamaya değil, aynı zamanda soluduğunuz havaya doğal aroma ekleyerek güzel kokuları duymanızı sağlıyor. AusAir’in zararlı gazları filtrelemesine ve kötü koku moleküllerini öldürmesine yardımcı olan aktif karbon filtreleri tarafından destekleniyor.

Ürünün iç filtreleri değiştirilebiliyor. Değiştirmeye ihtiyaç duymadan da bir ay kadar kullanılabilen ürünün filtresinin değiştirilmesi de oldukça basit. Maskeler, duman ve patojenlerden korunmak için artan bir talebin olduğu bir zamanda sunuluyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz