2020 iPad Pro MacBook’un yerini alabilir mi?

0
849 Okunma
2020 iPad Pro

Birçok kişi MacBook ve iPad gibi Apple ürünlerini birbiriyle uyumlu ekosistemi nedeniyle birlikte kullanmayı tercih edebiliyor. Peki ikisi arasında bir tercih yapmanız gerekiyorsa hangisini seçmeniz gerekiyor? Ya da soruyu şu şekilde soralım; 2020 iPad Pro MacBook’un yerini alabilir mi?

2020 iPad Pro MacBook yerine geçebilir mi?

Öncelikle isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı iyi belirlemeniz gerekiyor. Bu açıdan bakıldığında 2020 iPad Pro için çok daha gelişmiş bir ekran dokunmatiği bekleniyorken, yerleşik olarak sunulmayan ve ayriyeten satın almanız gereken klavyesi çok daha gelişmiş ve akıllı sensörler ile donatılacağı düşünülüyor.

Bu şekilde düşünüldüğünde bir dizüstü bilgisiyardan ne beklediğiniz önem kazanıyor. Eğer dizi, film izleyip internette biraz takılacaksanız iPad Pro ve klavyesi sizin için yeterli olacaktır. Oyun oynuyor, bazı programlar ile çalışıyor veya daha büyük bir ekran deneyimi bekliyorsanız bu noktada Macbook Pro almak daha mantıklı bir hamle olabilir.

Yine de bu söylediklerimiz dışında iPad için geliştirilen birçok uygulama bulunuyor. Burada üretkenlik açısından kendinizi de gösterebiliyorsunuz. Bu açıdan düşünüldüğünde aslında kişinin ihtiyacına göre iPad Pro bir MacBook yerine geçebilir gibi duruyor.

Apple Watch için yeni hamle: Touch ID

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz